Γ' ΕΠΣ Χανίων

Στοπ στο αρνητικό σερί της... στις καθυστερήσεις το 1-1

Με γκολ του Παράκη στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Ιωνία 2000 κατάφερε να αποσπάσει ένα σημαντικό βαθμό (1-1) από τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών που κρατούσε το "2" στο γήπεδο της Μ. Ελιάς.

Το θετικό για το συγκρότημα του Αλέξη Παλιουδάκη εκτός από το βαθμό είναι και το γεγονός ότι έβαλε στοπ στο αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών από το οποίο προερχόταν.

Μακριά από τη νίκη για έκτο σερί παιχνίδι έμεινε από την άλλη και ο Ποσειδών, του οποίου τελευταία νίκη ήταν την 9η αγωνιστική απέναντι στην Άμιλλα με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο σκορ στο πρώτο μέρος με τον Κούσι και κρατούσαν προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα έφευγε με τη νίκη ο Ποσειδών, ήρθε ο Παράκης να σώσει τον βαθμό για την Ιωνία 2000 αφού πέτυχε το τελικό στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Διαιτητής: Κανελάκης
Βοηθοί: Ευθυμόπουλος - Μισαηλίδης

Ιωνία 2000 (Αλέξης Παλιουδάκης): Μαυρομματάκης, Καβρουδάκης, Μεγαλακάκης, Καστρινάκης (82' Τζεμανάκης), Παράκης, Μακρής (65' Γ. Κατελανάκης), Καρατζής, Νταμαδάκης, Καλύμνιος, Σηφοστρατουδάκης (70' Αναστασάκης), Λανάι (46' Κατσιγαράκης)

Ποσειδών Τσικαλαριών (Χρήστος Τραχανατζής): Λουλουδάκης, Ιβανόφ, Καστρινάκης, Σκορδυλάκης, Μαρινάκης, Κούσι (89' Τζαγκάρης), Αγγελάκης, Περράκης (80' Δασκαλάκης), Κουκάκης, Μπομπολάκης, Σανδαλάκης