Γ' ΕΠΣ Χανίων

Ανακοίνωση του Δ.Σ. για τη συνάντηση των παλιών ποδοσφαιριστών

Ανακοίνωση απέστειλε στο athlitikο το Δ.Σ. της Ιωνίας με αφορμή τη συνάντηση που υπήρξε για το μέλλον της ιστορικής ομάδας.

«Η Ιωνία έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και βλέπει με ανοιχτό μυαλό και θετική διάθεση το οποιοδήποτε ενδιαφέρον από παλαιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας κι εφόσον το ενδιαφέρον είναι ουσιαστικό θα γίνει συζήτηση με το υπάρχον συμβούλιο», σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή πρόεδρος στο Δ.Σ. είναι ο Θοδωρής Κατελανάκης και εξωδιοικητικός παράγοντας ο Σταύρος Δρικάκης.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα για τη συνάντηση που έγινε για το μέλλον της Ιωνίας από παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Θοδωρή Κατελανάκη και εξωδιοικητικό παράγοντα τον Σταύρο Δρικάκη θέλει να ενημερώσει για τα εξής:

Η Ιωνία έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και βλέπει με ανοιχτό μυαλό και θετική διάθεση το οποιοδήποτε ενδιαφέρον από παλαιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας κι εφόσον το ενδιαφέρον είναι ουσιαστικό θα γίνει συζήτηση με το υπάρχον συμβούλιο.