Γ' ΕΠΣ Χανίων

Συζήτηση για το μέλλον της Ιωνίας

Συζήτηση για το μέλλον της Ιωνίας υπήρξε από παλιούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν την ομάδα στα χέρια τους.

Ειδικότερα, αυτοί που βρέθηκαν στο τραπέζι και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την ιστορική ομάδα των Χανίων ήταν, οι Γιάννης Μαργαρώνης, Κώστας Χρυσοχεράκης, Χάρης Μαρακάκης, Ακης Χαλκιαδάκης, Γιώργος Πετράκης και Ανδρέας Βολάνης. Επίσης, μαζί τους βρέθηκε και ο Κώστας Μαργαρώνης που αυτή τη στιγμή προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΕΠΣ Χανίων και είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει σε κάποια τέτοια προσπάθεια, όχι μόνο στην Ιωνία αλλά σε καμία ομάδα.

Επί της ουσίας δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή και οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν για να μιλήσουν για το σωματείο, είπαν ότι θα τα ξαναπούν. Παρ’ όλα αυτά, η ουσία είναι έχει μαζευτεί μια ομάδα ατόμων που ενδιαφέρεται για τις τύχες της Ιωνίας και επίσης περιλαμβάνει και κάποιους παλιούς παράγοντες.

Μεταξύ άλλων και αναλόγως το πώς θα προχωρήσει το θέμα, τα άτομα αυτά θα έχουν να μιλήσουν και με τον άνθρωπο που αυτή τη στιγμή "τρέχει" την Ιωνία στην Γ’ κατηγορία και είναι ο Σταύρος Δρικάκης.

Synantisi mellon Ionias Orthia