Γ' ΕΠΣ Χανίων

"Κλείδωσε" την 3η θέση με 12 γκολ

Η Ιωνία 2000 ήταν εντυπωσιακή απέναντι στους Νέους Χανίων και επικράτησε με το απίθανο 12-1 στην Μ. Ελιά, κλειδώνοντας έτσι την 3η θέση της Γ' ΕΠΣΧ, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της χρονιάς.

Η ομάδα του Αλέξη Παλιουδάκη πέτυχε από έξι γκολ σε κάθε ημίχρονο και άφησε τον Νέο Κισσαμικό πέντε βαθμούς πίσω, μετά το πέρας της 21ης αγωνιστικής.

Στο 3' ο Πατούλιας άνοιξε το σκορ, ενώ ακολούθησαν στη συνέχεια γκολ με τους Μακρή (18'), Καραμιχάλη (20', 25') και Καλύμνιο στο 35'.

Ο τελευταίος έκανε και το 0-6, αλλά και το 0-7 στο 47', ενώ σκόρερ χρίστηκαν ακόμα οι Νιαυραδάκης, Δρικάκης στα επόμενα πέντε λεπτά (0-9).

Οι Νέοι Χανίων μείωσαν σε 1-9 με τον Κωνσταντουδάκη, με την Ιωνία να βρίσκει όμως ακόμα τρεις φορές δίχτυα με τους Αποστολάκη (75'), Νιαυραδάκη (86') και Μακρή (89').

Διαιτητής: Τρίγκας Βοηθοί: Κωσταμένα-Βερυκάκης

Νέοι Χανίων (Νεκτάριος Νικολιουδάκης): Μακράκης, Κωνσταντουδάκης, Κωνσταντινίδης (50’ Συμεωνίδης), Ντιρμίση, Ε. Μαρκουλάκης (25’ λ. τρ. Ντίμοφ), Σταυρουλάκης, Μ. Μαρκουλάκης, Μίχος, Νεμπαυλάκης, Τσαγκαράκης, Αγγελάκης.

Ιωνία 2000 (Αλέξης Παλιουδάκης): Λανάι, Καβρουδάκης (60' Δεσποτάκης), Καστρινάκης, Πέρτσι (46' Δρικάκης), Μεγαλακάκης, Μακρής, Καλύμνιος, Β. Κατελανάκης, Πατούλιας (55' Αναστασάκης), Νιαυραδάκης, Καραμιχάλης (46' Αποστολάκης)

karta antonis garden