Γ' ΕΠΣ Χανίων

Νίκησε τα Σφακιά, αλλά υποβιβάστηκε η ΕΘΚ

Δεν ήταν αρκετή η νίκη για την Ένωση Θύελλα Καμινίων στο Φραγκοκάστελο κόντρα στα Σφακιά με 2-0, καθώς την ίδια ώρα ο Αστέρας Χαλέπας νικούσε τον Νέο Ηρακλή και ανανέωσε την παρουσία του στη Β' Κατηγορία.

Η ομάδα του Ακρωτηρίου θα αγωνίζεται έτσι από την επόμενη περίοδο στη Γ' Κατηγορία Χανίων μετά από πολλά χρόνια και θα κάνει μία νεά προσπάθεια για να επιστρέψει ξανά στη Β' ΕΠΣΧ.

Το 0-1 για την ομάδα του Κώστα Κολοκοτρώνη σημείωσε στο 25' ο Λυχνάκης με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννόπουλου. Στο 35' ο Λυχνάκης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο Σφηνιαδάκης αρχικά απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Τσοκάνης σκόραρε για το τελικό 0-2.

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Σκουλούδης, Ιωσ. Τζωρτζάκης, Μπολιώτης (60' Κουτρουμπάς), Γιανν. Χομπιτάκης, Γ. Μπούχλης, Ι. Ι. Τζωρτζάκης, Σφηνιάς, Γ. Μανουσέλης, Δουρουντάκης, Δουρουντούς (65' Γιότσα)

Ένωση Θ.Κ. (Κώστας Κολοκοτρώνης): Τριανταφυλλάκης, Νταμαδάκης, Λιονάκης, Μπικάκης (80' Ρολάντο), Βολακάκης, Γιουσέφ, Παπαδάκης, Λυχνάκης (90' Σέσι), Τσοκάνης (60' Στρ. Σταυρουλάκης), Κελάκης, Γιαννόπουλος (75' Καλλέντζης)