Γ' ΕΠΣ Χανίων

Πήρε σημαντικό βαθμό η Ε.Θ.Κ. (pics)

Έναν πολύτιμο βαθμό απέσπασε από τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών η Ένωση Θύελλα Καμίνια στα Καθιανά στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία μετά το ισόπαλο 0-0.

 

DSC 0106

DSC 0105

DSC 0103

Η ομάδα του Ακρωτηρίου διατηρείται πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη και τον Αστέρα Χαλέπας, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της περιόδου και ενώ ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με Δάφνη (εκτός) και Τιτάνα (εντός). Το παιχνίδι όπως φανερώνει και το σκορ, δεν είχε να επιδείξει κάτι ουσιαστικό καθώς δεν σημειώθηκαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και το 0-0 να μένει έτσι μάταια μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Παναγόπουλου.

Ε.Θ.Κ. (Κώστας Κολοκοτρώνης): Τριανταφυλλάκης, Βολακάκης, Νταμαδάκης, Β. Γκογκολάκης (25΄λ.τρ. Στ. Σταυρουλάκης), Ελευθερίου, Λυχνάκης, Παπαδάκης, Σέσι (76' Δ. Γκογκολάκης), Γιουσέφ (65' Λιονάκης), Κελάκης (70' Γιαννόπουλος), Μπικάκης

 Ποσειδών Τσικαλαριών (Χρήστος Τραχανατζής): Ανδρεαδάκης, Αθανασίου, Σκορδύλης, Σπουργίτης, Μπλαζουδάκης, Ιβάν, Παπαγεωργίου, Σανδαλάκης, Κούσι (60' Σπαρπέτης, 90' λ.τρ. Μπουζουνιεράκης), Λεβεντέλλης, Κουκάκης (85' Κούκα)