Γ' ΕΠΣ Χανίων

Με... οδηγό Λυχνάκη συνεχίζει να προελαύνει στα Καθιανά

Πολύ σημαντική αποδεικνύεται η έδρα της Ένωσης Θύελλας Καμίνιων που πέτυχε νέα νίκη στα Καθιανά, την τρίτη συνεχόμενη απέναντι στον Ιδομενέα με 2-1.

Οι Ακρωτηριανοί ξέφυγαν με αυτή τη νίκη έξι βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και εκαναν ξανά πολύ σημαντικό "βήμα" για την παραμονή τους. Μεγάλος πρωταγωνιστής και σε αυτό το παιχνίδι ο Γιώργος Λυχνάκης που σημείωσε και τα δύο γκολ της Ένωσης.

Ο Ιδομενέας προηγήθηκε πάντως στο σκορ στο 22' με τον Περδικάκη (0-1). Ακριβώς με τη σέντρα η ΕΘΚ ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ του Λυχνάκη, σκορ που πήγαν και οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος ο Ιδομενάς απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί εκ νέου, καθώς ο Σπύρος Μπιτζανάκης δεν μπόρεσε να "νικήσει" από την "άσπρη βούλα" τον Βέρδο που του αρνήθηκε το γκολ και κράτησε το 1-1.

Τελικά στο 88', με σκόρερ και πάλι τον Λυχνάκη η ΕΘΚ πήρε μία ακόμα μεγάλη νίκη στα Καθιανά και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση του στόχου της παραμονής.

Ένωση Θ.Κ. (Κώστας Κολοκοτρώνης): Βέρδος, Ελευθερίου, Γκογκολάκης, Λιονάκης, Νταμαδάκης, Μπικάκης, Λυχνάκης, Τσοκάνης (25' Καλιγέρης, 75' Στρ. Σταυρουλάκης), Σέσι, Γιουσέφ (78' Μ. Σταυρουλάκης), Κελάκης

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Ευσταθίου, Φυτίλης, Σπ. Μπιτζανάκης, Βαρίκος, Μουστάκας, Αγιασμενάκης, Περδικάκης (78' Πρέγκου), Μ. Εμ. Μπιτζανάκης (70' Τσουβαλάκης), Μ.Μ. Μπιτζανάκης (85' Γλαμπεδάκης), Σπ. Βαϊγκούσης, Πρέζια