Γ' ΕΠΣ Χανίων

Στην 4η θέση η ΕΘΚ

Απο νωρίς κρίθηκε το παιχνίδι στη Σούδα, μεταξύ των Απτέρων και της ΕΘΚ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τελικά την νίκη με 1-0, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

 

Οι παίκτες του Σταμάτη Φλεμετάκη κατάφεραν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο στην Α' κατηγορία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ωστόσο μένουν τελικά στην τιμητική 4η θέση της Β' κατηγορίας.

Τα Άπτερα ξεκίνησαν ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια και τελικά μένουν όπως και πέρυσι στην 9η θέση, με περισσότερους βαθμούς αφού μάζεψαν 41 έναντι 29 που είχαν αντίστοιχα στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Η κεφαλιά του νεαρού Γκογκολάκη έκρινε το ματς μόλις στο 10ο λεπτό, μετά την σέντρα του Μπικάκη. Λίγο μετά στο 17' ο Σοφιανόπουλος είχε δοκάρι σε νέα κεφαλιά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Π. Ανδρεαδάκης.

Το δοκάρι σημάδεψε και ο Μπικάκης στο β΄μέρος, στο 55', αφού από συνεργασία με τον Κατσαμάνη, βγήκε κάθετα στο κενό χώρο με την μπάλα να μην του κάνει τελικά το χατίρι και το σκορ να ολοκληρώνεται έτσι στο 0-1 για την Ένωση.

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Μάρκου, Λαβράνος (47' Κ. Ανδρεαδάκης), Νικολούλιας, Κάτσης, Χαιρετάκης, Κουναλάκης, Τζ. Σελενίτσα, Β. Σελενίτσα, Κοκοτσάκης, Λεβάκης, Χαριτάκης

Ένωση Θ.Κ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Τριανταφυλλάκης, Μουσουράκης (85' Καυκαλάς), Τσαρδακάς, Βολακάκης, Μπικάκης, Σοφιανόπουλος, Γιαπιντζάκης, Τερεζάκης, Π. Ανδρεαδάκης (66' Ποντίκας), Δ. Γκογκολάκης, Κατσαμάνης