Δάφνη

Με Μανταδάκη-Γιανναράκη πέρασε και από το Φραγκοκάστελο

Η Δάφνη είχε πρωταγωνιστές και στο Φραγκοκάστελο τους Γιανναράκη, Μανταδάκη οι οποίοι την οδήγησαν σε μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά με σκορ 3-1 επί των Σφακίων.

Η Δάφνη καθάρισε ουσιαστικά την αναμέτρηση από το πρώτο μέρος αφού προηγήθηκε με 0-3 χάρη σε δύο γκολ του Μανταδάκη και ακόμα ένα του Γιανναράκη.

Ο Γιανναράκης άνοιξε αρχικά το σκορ στο 22', ενώ τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Μανταδάκης που σκόραρε το 0-2 στο 36' με ατομική ενέργεια. Με ένα ακόμα δικό του γκολ στο 45' από πάσα ξανά του Γιανναράκη, έκανε πριν το ημίχρονο το 0-3.

Ο Βούρβαχης μείωσε στο 58' για τα Σφακιά σε 1-3 ωστόσο στην επόμενη μισή ώρα που ακολούθησε δεν άλλαξε κάτι.

Η Δάφνη ανέβηκε εκ νέου έτσι στη 2η θέση, έναν βαθμό πίσω από τον Νέο Κισσαμικό που προπορεύεται τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Διαιτητής: Κατσαρός
Βοηθοί: Μαραγκάκης-Σακελλαρίδης

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Μανουσέλης, Μιχ. Δεληγιαννάκης, Σ. Τζωρτζάκης, Ι. Δουρουντάκης, Μαν. Δουρουντάκης (65' Σοφούλης), Μπολιώτης (46' Καγιαδάκης), Μπαϊλάκης, Γλεντούσης, Δουρουντούς (75' Βοτζάκης), Βούρβαχης

Δάφνη: Μαν. Μοχλάκης, Κοκολάκης, Α. Αποστολάκης, Συγγελάκης, Γ. Μοχλάκης, Κοκκινάκης, Τσίκο (72' Ε. Μοχλάκης), Μαν. Αποστολάκης (52' Β. Κοκκινάκης), Γιανναράκης, Μανταδάκης (89' Μπραουδάκης), Π. Κοκολάκης

 

 

karta antonis garden