Δάφνη

Ματσάρα στον Εμπρόσνερο με οκτώ γκολ!

Εκπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στον Εμπρόσνερο. Ο Άρης Βουκολιών μπορεί να προηγήθηκε, όμως η Δάφνη έφτασε σε μεγάλη ανατροπή και μάλιστα με το εντυπωσιακό 5-3.

Αυτό το αποτέλεσμα βάζει πλέον νέα δεδομένα στη μάχη του τίτλου της Γ' κατηγορίας, με τις ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά και σε απόσταση αναπνοής. Ο Άρης μετρά 22 βαθμούς, ο Νέος Κισσαμικός 21 και η Δάφνη με τη σημερινή της νίκη ανέβηκε στους 20.

Ο Δελάκης έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο 16' με τη συνέχεια όμως να μην έιναι ανάλογη.

Ο Μανταδάκης με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο 35' και το 55' έκανε την ανατροπή για τη Δάφνη που έφτασε και στο 3-1 στο 63' με σουτ του Γιανναράκη έξω από την περιοχή.

Ο Άρης μείωσε σε 3-2 με τον Γεωργουσάκη στο 78', ενώ η Δάφνη σκόραρε ξανά στο 81' με τον Μοχλάκη για το 4-2.

Ο Άρης μείωσε εκ νέου σε 4-3 στο 89' με τον Κουτσιβό, με τον Μανταδάκη να υπογράφει τον επίλογο του αγώνα στις καθυστερήσεις (5-3) σε αυτό το εντυπωσιακό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Με δέκα ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Άρης λόγω δεύτερης κίτρινης του Ουρούκου στην εκπνοή.

Διαιτητής: Τσαπαρίδης
Βοηθοί: Λογαρίδης-Στεφανίδου

Δάφνη: Μ. Μοχλάκης, Γ. Μοχλάκης, Α. Αποστολάκης, Μ. Αποστολάκης, Μπραουδάκης, Μανταδάκης, Κοκολάκης, Β. Κοκκινάκης, Συγγελάκης, Γιανναράκης, Κουτσουπάκης (46' Τσίκο)

Αρης Βουκολιών (Κυριάκος Γρηγοράκης): Σπυρόπουλος, Γωνιωτάκης, Πατεράκης, Γαλάνης, Ουρούκου, Κουτσιβός, Χαρισάκης, Τσένι (54' Μπεντής), Σειτανίδης (64' Τσαβαρής) Γεωργουσάκης, Δελάκης

karta antonis garden