Δάφνη

Δάφνη – Άπτερα 3-4

katsis me ikaro

Αγγλικό σκορ σημειώθηκε στο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της Δάφνης και τον Απτέρων με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τελικώς την νίκη (3-4) με ανατροπή.

Αν και η ομάδα της Δάφνης έδειχνε να έχει «καθαρίσει» το παιχνίδι καθώς προηγούταν με 3-1, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν στην αντεπίθεση και κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 3-4.
Στο 18' ο Γ. Κοκολάκης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 33' ο Καπριδάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Πέντε λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Α. Τσικουδάκης μείωσε σε 3-1 για τα Άπτερα. Στο 50' ο Ματσαμάκης με εντυπωσιακό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 και λίγα λεπτά αργότερα ο Α. Τσικουδάκης μείωσε εκ νέου για την ομάδα του σε 3-2. Στο 67' ο Χατζηλάρης ισοφάρισε σε 3-3 ενώ ο ίδιος παίκτης στο 73' σημείωσε το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του.

• Από την ομάδα της Δάφνης εκφράστηκαν συγχαρητήρια προς τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Δάφνη: Συγγελάκης, Ντανέγια, Κοκολάκης Γ., Κοκολάκης Μ., Μουχλάκης, Δραμιλαράκης, Καπριδάκης, Μαλινδρετάκης (60' Κοκολάκης Π.), Μανταδάκης, Μετίν (73' Τραϊτωράκης), Μπραουδάκης Η.

Άπτερα: Ναλμπατζίδης, Κοκοτσάκης Β. (60' Λαβράνος), Κάτσης (67' Καρβουνιάρης), Ντινιούρης, Μαρινάκης, Κοκοτσάκης Δ., Χαραλαμπάκης, Ρουσκέτος, Χατζηλάρης, Κληρονόμος (30' Τσικουδάκης Α.), Τσικουδάκης Π.

karta antonis garden