ΑΣ Γαλατά

Εύκολο πρωινό στους Αγίους Αποστόλους

Ο Γαλατάς είχε... εύκολο πρωινό στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, επικρατώντας του Τάλω με 4-1 για την 15η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΧ.

Η ομάδα του Νίκου Περδικάκη πέτυχε έτσι την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση στην οποία βρίσκονται μόνοι τους οι ηττημένοι.

Από το πρώτο 12λεπτο, ο Γαλατάς έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, αφού πέτυχε δύο γκολ. Αρχικά το 1-0 στο 8', με το απευθείας κόρνερ του Μπιτζανάκη και λίγο μετά το 2-0 μετά από ασίστ του Τσιγάρα και γκολ του Κουφάκη.

Ο Κουφάκης χρίστηκε ξανά σκόρερ στο 21' μετά από πάσα αυτή τη φορά του Μπιτζανάκη, για το 3-0, με τον τελευταίο να γράφει και το τελικό 4-1 στο 80' από ασίστ του Πανιεράκη.

Το γκολ της τιμής για τον Τάλω είχε σημειωθεί στο 60', με τον Γαλανάκη, που είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 σε εκείνο το σημείο του αγώνα.

Διαιτητής: Λογαρίδης
Βοηθοί:  Πολυθοδωράκης-Σακελλαρίδης

ΑΣ Γαλατάς (Νίκος Περδικάκης): Κουκουράκης, Λατινάκης, Τσαφαράκης, Κουκαδάκης, Πανιεράκης, Φιωτάκης (82' Τζουτζουράκης), Τσιγάρας, Μπιτζανάκης, Κουφάκης, Σφηναρολάκης (60' Πατσουμαδάκης), Κουτρούλης

Τάλως (Γιώργος Παπαβασιλείου): Καρπεράκης, Ντουκάκης (40' Μαρινάκης), Τζανακάκης, Φανουργιάκης, Γαλανάκης, Ταργατζάκης, Χωραφάκης, Σκύρλας, Μαυρογένης (69' Αλημπαλής), Ντερβίση, Βαζαίος (40' Κουτσουκλάκης)

Φωτ. αρχείου Θοδωρής Ξενάκης

 

karta antonis garden