Νέος Κισσαμικός

"Στοπ" από Κουμπέ σε Νέο Κισσαμικό

Εκπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Ταυρωνίτη, με τον Κουμπε να υποχρεώνει τον Νέο Κισσαμικό στην πρώτη του απώλεια στο πρωτάθλημα, μετά το μεταξύ τους 4-4.

Η ομάδα από το Καστέλι ανέβηκε με αυτή την ισοπαλία στους 10 βαθμούς και στην πρώτη θέση με ματς παραπάνω από τον Άρη Βουκολιών, ενώ ο Κουμπές στους 7, μένοντας μάλιστα για 3ο σερί παιχνίδι αήττητος.

Ο Νέος Κισσαμικός προηγήθηκε πλασέ του Χότζα από πλάγια θέση στο 7', ενώ ο Κουμπές ισοφάρισε σε 1-1 στο 25' με τον Καλμπαζίδη.

Μέχρι το ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι σκόραραν δύο ακόμα φορές με σκόρερ τον Ι. Πλευράκη στο 32' και τον Α. Πλευράκη στο 36'.

Ο Κουμπές μείωσε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τον Καλμπαζίδη και πάλι (βρήκε η μπάλα και στον Σχοινοπλοκάκη), ενώ ισοφάρισε στο 62' σε 3-3 με τον Ντεμάι.

Οι πρωτοπόροι πήραν νέο προβάδισμα στο 70' με τον Αντώνη Πλευράκη να σημειώνει το δεύτερο γκολ του, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν ξανά με σκόρερ τον Μ. Σκυβαλάκη που διαμόρφωσε το τελικό 4-4 στο 80΄'.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης Βοηθοί: Λογαρίδης - Πατεδάκης

Νέος Κισσαμικός (Χρήστος Πελέκης): Χαρτζουλάκης (65'Κατερουδάκης) Σχοινοπλοκάκης, Μπέκας, Ψωματάκης (46' Μαραγκουδάκης) ,Κουτουλάκης, Καρτσωνάκης, Χότζα, Καστανοπουλάκης, Πλευράκης Α., Μπαμπουνάκης (72' Καρλάκης), Πλευράκης Ι.

Κουμπές (Φραγκιός Ροκάκης): Μπαντουράκης, Τσιάβος (40' Σπανουδάκης), Ι. Ροκάκης, Σκυβαλάκης Κ., Μάνης, Ντεμάι, Καλμπαζίδης, Λαπάκης (89' Ρηγάκης), Μιχελακάκης, Σκυβαλάκης Ε., Γιανναράκης (50' Τσιτσιρίδης)