Νέος Κισσαμικός

Επίσημη αντίδραση από Νέο Κισσαμικό για την επικύρωση

Την αντίδραση από τον Νέο Κισσαμικό έφερε η απόφαση για επικύρωση της βαθμολογίας της Γ' Κατηγορίας από την ΕΠΣ Χανίων.

Η ομάδα του Καστελίου κάνει λόγο για "εξωαγωνιστικό αποτέλεσμα" και αντιδρά στην επικύρωση με την οποία ανακηρύσσεται πρωταθλητής ο Αρης Βουκολιών, αν και ο Ν. Κισσαμικός έχει αγώνα λιγότερο. Παράλληλα αναφέρει ότι θα προσφύγει στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, αφού θεωρεί από τη στιγμή που υπήρξε απόφαση για οριστική διακοπή δεν έπρεπε να εκδικαστεί μετά την καραντίνα η ένσταση του Άρη και έπρεπε να μείνει η βαθμολογία ως είχε τη μέρα της διακοπής των πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση του Ν. Κισσαμικού έχει ως εξής:

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για την απόφαση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Γ τοπικής κατηγορίας του νομού μας που ανακηρύσσει πρωταθλήτρια ομάδα των Άρη Βουκολιών και την ομάδα μας το Ν. Κισσαμικό στη δεύτερη θέση με ένα αγώνα λιγότερο. Για να φτάσουμε όμως σε αυτό το "έξωαγωνιστικό αποτέλεσμα", γιατί είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ενοχλεί κάποιους ο Ν. Κισσαμικός να είναι πρώτος και κατά γενική ομολογία καλύτερος, έπρεπε η ΕΠΣΧ να βάλει το χέρι της και να αποφασίσει η ίδια ποιον θέλει να χρίσει πρωταθλητή αγνοώντας την απόφαση της Ε.Ε της ΕΠΟ οτι για όλες της τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως ΕΧΟΥΝ την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. Άραγε ποια ήταν η βαθμολογία στο Γ τοπικό στις 12 Μαρτίου που έγινε η αναστολή των πρωταθλημάτων;;

Θα σας δώσουμε εμείς την απάντηση αν και σίγουρα την γνωρίζεται πολύ καλά. Ο Ν. Κισσαμικός πρώτος με 37 βαθμους και 16 αγωνες και ο Άρης Βουκολιών δεύτερος με 35 βαθμούς και 17 αγωνες!!

Μετά από όλα αυτά λοιπόν η αρχική μας έκπληξη έγινε θυμός για αυτούς που "παίζουν" με τον ιδρώτα των ποδοσφαιρίστων αλλά και λύπη για την κατάντια που οδηγούν κάποιοι το Χανιώτικο ποδόσφαιρο με αυτές τις αποφάσεις τους. Η ΜΕΓΑΛΗ οικογένεια του ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ, ένα από τα ιστορικότερα σωματεία των Χανίων και της Κρήτης, έχει κερδίσει πολλούς τίτλους και όλους μέσα στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων και μόνο.

Από εδώ και πέρα θα μας βρείτε απέναντι σε κάθε τι που γίνεται εις βάρος όλης της οικογένειας του ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ.

Η ομάδα θα κινηθεί νομικά για να υπερασπιστεί το δίκαιο και των αγώνα της όλη τη χρονιά, θα υποβάλλει ένσταση κατά της απόφασης επικύρωσης της βαθμολογίας και θα προσφύγει στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ.

Με τον ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ δεν θα παίζει κανείς!

Υ. Γ. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι σε όλη αυτή τη διαμάχη το σωματείο μας δεν έχει κανένα απολύτως προβλημα με την ομάδα του Άρη Βουκολιών.

 

karta antonis garden