Νέος Κισσαμικός

Με Πελέκη στη Β’ ΕΠΣΧ

Στην ομάδα του Νέου Κισσαμικού, την οποία θα καθοδηγήσει την νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας παραμένει ο Χρήστος Πελέκης. Παράλληλα, διατηρεί και το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στα τμήματα υποδομής του συλλόγου της Κισσάμου.

Αυτό κάνει γνωστό ο Νέος Κισσαμικός με ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα. 

«Ο Χρήστος Πελέκης τις επόμενες ημέρες θα παραβρεθεί στο Καστέλι για να επικυρωθεί η συμφωνία με τις υπογραφές και να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός της Ακαδημίας μας και του αντρικού τμήματος», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας.

Αναλυτικότερα αυτή έχει ως εξής:

«Προπονητής στον Κισσαμικό και Τεχνικός διευθυντής στα τμήματα υποδομής θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο Χρήστος Πελέκης. Ο 37χρονος τεχνικός, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον επικεφαλής της ομάδας, κ. Αντώνη Σταθόπουλο προκειμένου να συνεχίσει στο τιμόνι και την επόμενη χρονιά.

Μετά από τις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί με τον προπονητή του Κισσαμικού και την κοινή επιθυμία, ώστε να συνεχίσουν μαζί, το θέμα της συμφωνίας, ήταν ζήτημα μερικών λεπτών.

Ο Χρήστος Πελέκης τις επόμενες ημέρες θα παραβρεθεί στο Καστέλι για να επικυρωθεί η συμφωνία με τις υπογραφές και να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός της Ακαδημίας μας και του αντρικού τμήματος».

karta antonis garden