Γ' ΕΠΣ Χανίων

Αναστέλλει τη λειτουργία του το Καλτσέτο μέχρι τις 23 του μήνα

Την απόφαση να μη λειτουργήσει μέχρι τη Δευτέρα 23 Μαρτίου πήρε η Ακαδημία του Καλτσέτο, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση.

«Η προτεραιότητα για όλους μας είναι η υγεία των αθλητών μας, καθώς και των οικείων τους. Ελπίζουμε αυτή η πρωτοφανής κατάσταση να μας βρει καλύτερους όλους σε λίγες ημέρες από σήμερα», σημειώνεται μεταξύ άλλων από την Ακαδημία.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Ακαδημία μας με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την προφύλαξη των παιδιών, αλλά και των συμπολιτών μας για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού κάνει γνωστό πως αναστέλλει όλες τις δραστηριότητές της μέχρι τη Δευτέρα 23 Μαρτίου.

Η προτεραιότητα για όλους μας είναι η υγεία των αθλητών μας, καθώς και των οικείων τους. Ελπίζουμε αυτή η πρωτοφανής κατάσταση να μας βρει καλύτερους όλους σε λίγες ημέρες από σήμερα.

Συνιστούμε σε όλους τους γονείς ν’ ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών και χωρίς πανικό, αλλά με ψυχραιμία και υπομονή, να φτάσουμε στη νίκη, όπως λέμε στο ποδόσφαιρο!

Θα προχωρήσουμε προσεχώς σε νέα ανακοίνωση αναλόγως των συνθηκών που θα επικρατούν.

Απαραίτητο να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις που θα χαθούν για τα παιδιά μας θα αναπληρωθούν στην περίοδο του καλοκαιριού.

Ψυχραιμία και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά...

karta antonis garden