Α.Ο. Κουμπές

Νέα διοίκηση - Πρόεδρος ο Χρ. Τσοντάκης

Νέα διοίκηση ανακοίνωσε πως απέκτησε ο Κουμπές, πρόεδρος στον οποίο είναι πλέον ο επιχειρηματίας, Χρήστος Τσοντάκης. Το νέο Δ.Σ. του Κουμπέ αποτελείται συνολικά από εννέα τακτικά και δύο αναπληρωματικά μέλη.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε, κάνει αναφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, σημειώνοντας ότι το φετινό ξεκίνημα μετά τα πρώτα τρία ματς της σεζόν κρίνεται ως εξαιρετικό.

Τέλος, ο Κουμπές κάνει γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Νέα σελίδα στην ιστορία του έχει γυρίσει ο ΑΟ Κουμπές ο οποίος πρόσφατα απέκτησε νέο Διοικητικό συμβούλιο.

Νέα πρόσωπα αλλά και παλιοί παράγοντες συνθέτουν ένα δυναμικό συμβούλιο που έχει όραμα και στόχους για τον σύλλογο. Με πρόεδρο τον επιχειρηματία, Χρήστο Τσοντάκη, που έχει διακριθεί για την έντονη όσο και επιτυχημένη συλλογική δραστηριότητα του, πλαισιωμένους και από άλλους πετυχημένους επιχειρηματίες, με ενθουσιασμό, βλέμμα στο μέλλον και μεγάλη όρεξη, το νέο Δ.Σ. φιλοδοξεί να οδηγήσει το σωματείο σε καλύτερες μέρες, έχοντας βασικό στόχο να προσελκύσει τη νεολαία σε μια μεγάλη κεντρική γειτονιά της πόλης.

Από τις πρώτες κινήσεις του νέου Δ.Σ. ήταν η συσπείρωση των κατοίκων, αλλά και των επιχειρηματιών της περιοχής με τα πρώτα δείγματα να κρίνονται πολύ αισιόδοξα.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. του ΑΟ Κουμπέ:

Πρόεδρος: Τσοντάκης Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Μανωλεδάκης Εμμανουήλ
Γεν. Γραμματέας: Ρουμελιωτάκη Αργυρώ
Ταμίας: Χαλβατζάκης Στέλιος
Γεν. Αρχηγός: Ροκάκης Φραγκίσκος
Ειδ. Γραμματέας: Μοσχόπουλος Αλέξανδρος
Α’ Μέλος: Τζανιδάκης Ελευθέριος
Β’ Μέλος: Σταυρουλάκης Μιχαήλ
Γ’ Μέλος: Φουντουλάκης Στυλιανός
Αναπληρωματικά μέλη
Α. Παπαδογιωργάκης Βασίλης
Β. Κορωνάκης Γιώργος

Ο ΑΟ Κουμπές μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας Χανίων με το εφετινό του ξεκίνημα να είναι χαρακτηρίζεται άκρως θετικό. Υπό την καθοδήγηση του ακούραστου Φραγκιού Ροκάκη η ομάδα στα τρία πρώτα παιχνίδια μετράει δυο νίκες.

Εν τω μεταξύ ο Σύλλογος σύντομα θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του εκδήλωση μετά την επαναδραστηριοποίηση του στα χανιώτικα ποδόσφαιρα δρώμενα. Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νυχτερινό κέντρο "Κανάρια" την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 21.00.

Τη βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά ο Στέλιος Βαμβακάς με το συγκρότημά του. Τιμή πρόσκλησης με πλήρες μενού 15 ευρώ - οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται στη τιμή πρόσκλησης).

Τηλ. κρατήσεων: 6985662737

afisa ekdilosi

 

 

 

karta antonis garden