Α.Ο. Κουμπές

Παρθενική νίκη για Κουμπέ, 7-0 τον Τάλω

Παρθενική νίκη στο πρωτάθλημα για τον Κουμπέ που επικράτησε του Τάλω με το ευρύ 7-0 στα Νεροκούρου. Ιδανικό ντεμπούτο για Μανωλακάκη που συνδυάστηκε με δύο τέρματα. Με 10 παίκτες έπαιζε από το 67ο λεπτό ο Τάλως λόγω τραυματισμού του Η. Ντερβίση.

Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε νωρίς για τους γηπεδούχους. Στο 15ο λεπτό ο Κ. Ροκάκης άνοιξε το σκορ (1-0). Πέντε λεπτά αργότερα (20') ο Ντεμάι διπλασίασε τα τέρματα του Κουμπέ (2-0). Ο Κ. Ροκάκης "χτύπησε" εκ νέου στο 35' (3-0) και μετά ανέλαβε ο Γιώργος Μανωλακάκης στο 59' (4-0) και 71' (5-0).

Το χορό των τερμάτων έκλεισαν ο Καλμπαζίδης στο 75ο (6-0) και ο Γιανναράκης στο 84ο λεπτό (7-0). Άξιο αναφοράς το ότι ο Τάλως αγωνιζόταν από το 67ο λεπτό με παίκτη λιγότερο καθώς τραυματίσθηκε ο Η. Ντερβίσης και δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι.

Διαιτητής: Κουκλάκης
Βοηθοί: Χάμπας - Περδικάρη
Παρατηρητής διαιτησίας: Καούκης

Κουμπές (Φραγκιός Ροκάκης): Καρβουνάκης, Μανωλακάκης, Ι. Ροκάκης, Σκυβαλάκης, Ντεμάι, Μάνης (60' Βερυκάκης), Κ. Ροκάκης (72' Ρηγάκης), Καλμπαζίδης, Λαπάκης (50' Βόκας), Μιχελακάκης, Γιανναράκης.

Τάλως (Γιώργος Παπαβασιλείου): Τζανακάκης, Μαρινάκης (65' Βαζαίος), Παπαβασιλείου, Κατσανεβάκης, Π. Ντερβίσης, Λ. Ντερβίσης, Η. Ντερβίσης, Ταργατζάκης, Ασβεστάς, Ντουκάκης (52' Ντεμίρη), Κουτσουκλάκης (46' Δημητρίου).

karta antonis garden