Γενικά Θέματα - Τοπικά

Με... άρωμα Χανίων το UEFA C στο Ρέθυμνο

Με... άρωμα Χανίων ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η πρώτη φάση της σχολής UEFA C που διεξήχθη στο Ρέθυμνο, αφού αρκετοί υποψήφιοι προπονητές παρακολούθησαν το πρώτο μέρος που διεξήχθη από 10 μέχρι 15 Φεβρουαρίου.

Απαντες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν έτσι σε μία σχολή υψηλού επιπέδου, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και σημαντικά εφόδια για το ξεκίνημα της προπονητικής τους πορείας.

Βέβαια να σημειωθεί ότι μεταξύ αυτών ήταν και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της Δόξας Παχιανών, Γιάννης Λαμπαρδάκης, ο οποίος είναι πτυχιούχος γυμναστικής ακαδημίας. Λόγω όμως της ιδιαίτερης νομοθεσίας που ισχύει σε αυτό το θέμα, ξεκίνησε τις διαδικασίες ο ίδιος για να αποκτήσει το συγκεκριμένο δίπλωμα.

Από εκεί και πέρα αναλυτικά οι Χανιώτες-Χανιώτισσες που παρακολούθησαν τη σχολή ήταν οι εξής: Σήφης Παρασκευάς, Λευτέρης Γαβαλάς, Κώστας Γύπαρης, Σπύρος Νικολαΐδης, Γιάννης Χρυσός, Γιάννης Λαμπαρδάκης, Βαγγέλης Ασσαριωτάκης, Βασίλης Κοκάκης, Ισίδωρος Λάρδας, Σουζάνα Ζντράβκοβιτς και Μαρία Νάνου.

 

karta antonis garden