Γενικά Θέματα - Τοπικά

Μέσω τηλεδιάσκεψης η σχολή UEFA B στο Ηράκλειο

Μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθούν τελικά τα θεωρητικά μαθήματα της δεύτερης φάσης της σχολής προπονητών UEFA B στην ΕΠΣ Ηρακλείου.

Τα θεωρητικά μαθήματα θα ξεκινήσουν τη μεθεπόμενη εβδομάδα, ενώ για τον χρόνο τέλεσης των πρακτικών μαθημάτων και των γραπτών εξετάσεων δεν έχει αποφασισθεί ακόμη κάτι. Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΗ:

«Όλοι μας έχουμε διαπιστώσει την επίδραση της πανδημίας του COVID-19 σε όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Ένα από τα μέτρα προφύλαξης του πληθυσμού της χώρας που έλαβε η Ελληνική Κυβέρνηση στις 8.3.2020 και που άμεσα εναρμονίστηκε η ΕΠΟ στις 9.3.2020 ήταν η αναστολή λειτουργίας των Σχολών Προπονητών.

Με βάση την σημερινή εικόνα που έχει διαμορφωθεί, η ΕΠΟ θεωρεί ότι πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή του πλάνου λειτουργίας της 2ης Φάσης της Σχολής UEFA B στην ΕΠΣ ΗΡΑΚΕΙΟΥ, όπως και στις υπόλοιπες σχολές προπονητών που ακολουθούν.

Έτσι, αρχικά θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες παρουσιάσεις των θεωρητικών μαθημάτων (μέσω τηλεδιάσκεψης), στο χρονικό διάστημα της μεθεπόμενης εβδομάδας και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα γίνουν οι παρουσιάσεις της εξέτασης των πρακτικών θεμάτων και των γραπτών εξετάσεων. Oι υποψήφιοι προπονητές θα ενημερωθούν μέσω email από την ΕΠΟ για την διαδικασία που θα τηρηθεί.»

karta antonis garden