Γενικά Θέματα - Τοπικά

Συνεχίζονται οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις

"Βροχή" συνεχίζονται οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις των χανιώτικων ομάδων για την απώλεια του πατέρα της υπαλλήλου της ΕΠΣ Χανίων, Σταυρούλας Λεβάκη-Λαγαράκη. 

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ., το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην Σταυρούλα Λεβάκη για τον θάνατο του πατέρα της.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Κουράγιο Σταυρούλα!

Ο Κρ. Αστέρας αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ. του Κρητικού Αστέρα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην υπάλληλο της ΕΠΣ Χανίων, Σταυρούλα Λεβάκη - Λαγαράκη για την απώλεια του πατέρα της.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Χαλέπας έχει ως εξής:

Ο ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην και καλή μας φίλη και διοικητική υπεύθυνη της ΕΠΣΧ Χανίων κα Σταυρούλα Λεβάκη για την απώλεια του πατέρα της.

Ο Κισσαμικός αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ., το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην Σταυρούλα Λεβάκη για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.

Να είσαι γερή και δυνατή να τον θυμάσαι!

Ο Ηφαιστος αναφέρει τα εξής:

Σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζει τα βαθιά κ' ειλικρινή του συλλυπητήρια στην Κυρία Σταυρούλα Λεβάκη για τον χαμό του πάτερα της.

Το μήνυμα του Θησέα ήταν το εξής:

Αγαπητή μας Σταυρούλα το αγαπημένο πρόσωπο που «έφυγε» από κοντά σου, παραμένει για πάντα ζωντανό στην καρδιά σου κι αυτό θα το κάνει να ζει για πάντοτε στη σκέψη σου. Αυτό το πρόσωπο δεν θα φύγει ποτέ από κοντά σου, γιατί πολύ απλά θα ζει μέσα σου... Τα ΔΣ και οι προπονητές των ομάδων μας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην υπάλληλο της ΕΠΣ Χανίων την κύρια Λεβάκη Λαγαράκη Σταυρούλα για την απώλεια του πατέρα της. Καλό παράδεισο...

Η ανακοίνωση του Αρη Σούδας είναι η εξής:

Ο Ερασιτέχνης ΑΟ Χανιά αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ. του ΑΟ Χανιά (Ερασιτέχνης) εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην αγαπητή υπάλληλο της ΕΠΣ Χανίων, Σταυρούλα Λεβάκη - Λαγαράκη, για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Ο Χάλης αναφέρει τα εξής:

Η οικογένεια του Α.Ο. Βαρυπέτρου Χάλης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην υπάλληλο της Ε.Π.Σ.Χανίων , Σταυρούλα Λεβάκη για την απώλεια του πατέρα της...

Ο Αρης Βουκολιών αναφέρει τα εξής:

Ο Π.Σ. ΑΡΗΣ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην κ. Σταυρούλα Λεβάκη για την απώλεια του αγαπημένου της πάτερα!!!

Ο Μινώταυρος και οι Νέοι Μινώταυρου αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση τα εξής:

Ο Α.O. Μινώταυρος Μουρνιών και ο Α.Ο. Νέοι Μινώταυρου εκφράζουν τη συμπαράσταση τους στην γραμματέα της ΕΠΣ Χανίων κα Σταυρούλα Λεβάκη, για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα. Να είσαι γερή να τον θυμάσαι...

Σε ανακοίνωσή της η Σπάθα σημειώνει τα εξής:

Το Δ.Σ. και όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Π.Σ. Σπάθα Κολυμβαρίου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στη Σταυρούλα Λαγαράκη-Λεβάκη και στην οικογένειά της για το θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς συμμετέχει επίσης στο πένθος της Σταυρούλας Λεβάκη-Λαγαράκη, αναφέροντας τα εξής σε ανακοίνωση:

Η οικογένεια τoυ Πλατανιά Χανίων εκφράζει τη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στη διοικητική υπεύθυνη της ΕΠΣ Χανίων, Σταυρούλα Λεβάκη - Λαγαράκη, για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

 

Τελευταία ενημέρωση: 23:32

karta antonis garden