Γενικά Θέματα - Τοπικά

Η ΕΠΣ Χανίων συγχαίρει τον Λιναράκη

Αντιπρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης εκλέχθηκε ο Χρήστος Λιναράκης κι η ΕΠΣ Χανίων τον συγχαίρει και του εύχεται.

 

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα (10 Ιουνίου) σε όλες τις Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στους τέσσερις νομούς της Κρήτης. Όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, με βάση τα τηρούμενα πρωτόκολλα της ψηφοφορίας όλων των εκλογικών τμημάτων των Νομών α) Ηρακλείου, β) Λασιθίου, γ) Ρεθύμνης, δ) Χανίων από τους 406 εγγεγραμένους ψήφισαν οι 297 (295 έγκυρα και 2 λευκά).

Ανάμεσα στους υποψήφιους ήταν και ο παρατηρητής Διαιτησίας της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων Χρήστος Λιναράκης, ο οποίος ήταν 3ος σε ψήφους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο κι εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων τον συγχαίρει για την επιτυχία του και του εύχεται για τη συνέχεια:

«Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, συγχαίρουν θερμά τον παρατηρητή Διαιτησίας της Επιτροπής Διαιτησίας / Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Λιναράκη Χρήστο για την εκλογή του, ως Αντιπροέδρου του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και του εύχονται υγεία και μία επιτυχημένη θητεία.»