Γενικά Θέματα - Τοπικά

Τα συγχαρητήρια του Συνδέσμου Προπονητών για το Ρέθυμνο

Μετά την ανακοίνωση για το τέλος της σεζόν στα Χανιά ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος" εξέδωσε ανακοίνωση και για το Ρέθυμνο. 

Οσον αφορά την ΕΠΣΡ και τις ομάδες του Ρεθύμνου η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος" με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 θα ήθελε να συγχαρεί:

Την Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου και την Επιτροπή Διαιτησίας για την άψογη και ομαλή διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων και τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και της παίκτριες Της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Ρεθύμνου, για την παραμονή τους στην Β’ Εθνική.

Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Επισκοπής, για την παραμονή της στην Γ’ Εθνική.

Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Α.Ε. Μυλοποτάμου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Α’ Κατηγορία και την άνοδο στην Γ' εθνική.

Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Α.Γ.Σ.Σ.Ν. Φοίνικας Σελλίων, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β’ Κατηγορία και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΡ.

Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Α.Ο. Φλόγα Ρουστίκων την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΡ.

Τις διοικήσεις, τους προπονητές και τα παιδιά όλων των ομάδων που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Κ16, Κ14, Κ12, Κ10 και Κ8 της ΕΠΣΡ.

Τους παράγοντες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους των σωματείων για τη συμπεριφορά τους στους αγωνιστικούς χώρους και για την προσπάθειά τους για την περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο των τοπικών πρωταθλημάτων.

Τους παρατηρητές των αγώνων και Διαιτησίας.

Τους ιατρούς των αγώνων.

Τους προπονητές των ομάδων όλων των κατηγοριών.

Τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους για την παρουσία τους στους αγώνες.

Τα έντυπα, διαδικτυακά και ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης καθώς και τους αθλητικούς συντάκτες, για τη σωστή και αντικειμενική ενημέρωση που παρείχαν σε όλους τους τομείς. Καλό καλοκαίρι και τη νέα σεζόν όλοι μαζί να βάλουμε άλλο ένα λιθαράκι για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ