Γενικά Θέματα - Τοπικά

Η ανακοίνωση από το Σύνδεσμο Προπονητών για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε

Ευχαριστήρια ανακοίνωση, ως είθισται μετά το τέλος κάθε ποδοσφαιρικής περιόδου, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος".

Οι ευχαριστίες απευθύνονται αρχικά στην ΕΠΣΧ και την Επιτροπή Διαιτησίας για τη διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων καθώς και στη Μικτή ομάδα Κ16 για την κατάκτηση του Πανελλήνιου τίτλου στο Ενωσιακό πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στις ομάδες που εκπροσώπησαν τα Χανιά στις επαγγελματικές κατηγορίες, του πρωταθλητές των τριών κατηγοριών (και τον Χάλη για την άνοδο στην Α' ΕΠΣΧ) και των πρωταθλημάτων Κ16-Κ14, στη γυναικεία ομάδα του ΑΟΧ, τις ομάδες υποδομών και σε όλους εκείνους που συνέβαλλαν γενικότερα στην πρόοδο του χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος" με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 θα ήθελε να συγχαρεί:

-Την Ε.Π.Σ. Χανίων και την Επιτροπή Διαιτησίας για την άψογη και ομαλή διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων

- Τη Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Χανίων για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, για την εξαιρετική πορεία στη Football League.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός, για την εξαιρετική πορεία στη FootballLeague.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, για την παραμονή στη Γ' εθνική, καθώς και τις κατάκτησεις του Κυπέλλου Χανίων και του Σούπερ Καπ Χανίων

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Παλαιόχωρας για την προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τις παίκτριες της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Χανιά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Γυναικών και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Α.Ο. Πανακρωτηριακού, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Α’ Κατηγορία και την άνοδο στην Γ' εθνική

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Α.Γ.Σ. Ιδομενέα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β’ Κατηγορία και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΧ.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Α.Ο. Χάλη Βαρυπέτρου για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΧ.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Α.Σ. Καλτσέτο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Κατηγορία και την άνοδο στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΧ.

Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ16.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων του Α.Ο.Πανακρωτηριακού, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κ14 της ΕΠΣΧ.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Παλαιόχωρας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣΧ.

-Τις διοικήσεις, τους προπονητές και τα παιδιά όλων των ομάδων που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Κ12, Κ10, Κ8 και Κ7 της ΕΠΣΧ.

-Τους παράγοντες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους των σωματείων για τη συμπεριφορά τους στους αγωνιστικούς χώρους και για την προσπάθειά τους για την περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο των τοπικών πρωταθλημάτων.

-Τους παρατηρητές των αγώνων και Διαιτησίας.

-Τους ιατρούς των αγώνων.

-Τους προπονητές των ομάδων όλων των κατηγοριών.

-Τους Χανιώτες φιλάθλους για την παρουσία τους στους αγώνες.

-Τα έντυπα, διαδικτυακά και ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης καθώς και τους αθλητικούς συντάκτες, για τη σωστή και αντικειμενική ενημέρωση που παρείχαν σε όλους τους τομείς.

Καλό καλοκαίρι και τη νέα σεζόν όλοι μαζί να βάλουμε άλλο ένα λιθαράκι για την περαιτέρω ανάπτυξη του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ