Γενικά Θέματα - Τοπικά

Ανακοίνωση ΕΠΣΧ και Συνδέσμου Προπονητών για τη σχολή επανεξέτασης

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν ΕΠΣ Χανίων και Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος" με διευκρινήσεις αναφορικά με τη σχολή επανεξέτασης στα Χανιά.

Η σχολή για UEFA A, UEFA B και UEFA C, υπενθυμίζεται ότι θα λειτουργήσει στις 22 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων (Έ.Π.Σ.Χ.) και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων (Σ.Π.Π.Ν.Χ.), ενημερώνει τα μέλη του Συνδέσμου ότι, στις 22/07/2019, θα γίνουν επανεξετάσεις προπονητών οι οποίοι έχουν αποτύχει στην κανονική περίοδο φοίτησης, στις σχολές, ΟΥΕΦΑ Α, ΟΥΕΦΑ Β και ΟΥΕΦΑ C, στα Χανιά.

Επίσης κάνουν γνωστό ότι, όλοι οι προπονητές , που έχουν αποτύχει στην κανονική περίοδο φοίτησης και δεν έχουν εξαντλήσει τις δύο επανεξετάσεις στο ένα μάθημα, η μία επανεξέταση και στα δύο μαθήματα συγχρόνως, μπορούν να συμμετάσχουν στις επανεξετάσεις, ανεξάρτητα του χρόνου φοίτησης στην σχολή, κατά παρέκκλιση των διατάξεων που ισχύουν σήμερα.

Τέλος προκειμένου να συμπεριληφθούν οι ενδιαφερόμενοι στην διαδικασία επανεξέτασης, πρέπει να κατεβάσουν, από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ (επανεξετάσεις), την έντυπη αίτηση συμμετοχής και αφού την συμπληρώσουν, να την στείλουν ηλεκτρονικά στο Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα ονόματα των δικαιούχων επανεξέτασης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Έ.Π.Ο. και οι προπονητές, μέσα σε εξ (6) ημέρες, θα πρέπει να καταβάλλουν το παράβολο επανεξέτασης.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Έ.Π.Ο. (επανεξετάσεις) και στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων, στα τηλέφωνα 2821043400-6973321962.

 

karta antonis garden