Γενικά Θέματα - Τοπικά

Οι ευχαριστίες του Συνδέσμου Προπονητών

Με αφορμή την ολοκλήρωση όλων των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων ο Σύνδεσμος Προπονητών "Ο Παγκρήτιος" εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση.

 

Πιο συγκεκριμένα, συγχαίρει όλες τις χανιώτικες ομάδες για τη φετινή πορεία τους, από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ μέχρι και τη Γ' Κατηγορία Χανίων, καθώς και εκείνες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣ Χανίων. Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί επίσης όλους εκείνους που βοήθησαν ή έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην περαιτέρω ανάπτυξη του χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος" με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 θα ήθελε να συγχαρεί:

-Την Ε.Π.Σ. Χανίων και την Επιτροπή Διαιτησίας για την άψογη και ομαλή διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, για την πορεία της τα τελευταία έξι χρόνια στη Super League.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός, για την εξαιρετική πορεία στη FootballLeague.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Παλαιόχωρας για την παραμονή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την κατάκτηση του Κυπέλλου και Σούπερ Καπ Χανίων.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τις παίκτριες της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Χανιά, για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΧ και την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Α.Σ. Απτέρων, για την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β’ Κατηγορία και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΧ.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου ΑΠΣ Τιτάνα Καλυβών για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΧ.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του σωματείου Υρτακίνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Κατηγορία και την άνοδο στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΧ.

Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων "Περουλάκης Κωνσταντίνος".

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Παίδων του Α.Ο.Πανακρωτηριακού, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Παίδων της ΕΠΣΧ.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Μινωταύρου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣΧ.

-Τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Καλτσέτο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Προπαίδων της ΕΠΣΧ.

-Τις διοικήσεις, τους προπονητές και τα παιδιά όλων των ομάδων που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Τζούνιορ και Προτζούνιορ της ΕΠΣΧ.

-Τους παράγοντες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους των σωματείων για τη συμπεριφορά τους στους αγωνιστικούς χώρους και για την προσπάθειά τους για την περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο των τοπικών πρωταθλημάτων.

-Τους παρατηρητές των αγώνων και Διαιτησίας.

-Τους ιατρούς των αγώνων.

-Τους προπονητές των ομάδων όλων των κατηγοριών.

-Τους Χανιώτες φιλάθλους για την παρουσία τους στους αγώνες.

-Τα έντυπα, διαδικτυακά και ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης καθώς και τους αθλητικούς συντάκτες, για τη σωστή και αντικειμενική ενημέρωση που παρείχαν σε όλους τους τομείς.

Καλό καλοκαίρι και τη νέα σεζόν όλοι μαζί να βάλουμε άλλο ένα λιθαράκι για την περαιτέρω ανάπτυξη του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ