Γενικά Θέματα - Τοπικά

"Μπλόκο" στο Κολυμπάρι από τα Ροδωπού

Την μίνι έκπληξη της 3ης αγωνιστικής στο πλαίσιο του 1ου ομίλου πραγματοποίησαν τα Ροδωπού που υποχρέωσαν τον Κρητικό Αστέρα σε ισοπαλία με σκορ 1-1.

Η ομάδα του Βαμβακόπουλου ανέβηκε στους 4 βαθμούς, ενώ αντίθετα ο βαθμός αυτός είναι ο πρώτος για τα Ροδωπού. 

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο μέρος. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πιο δυνατά, με τον Κρητικό Αστέρα να μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 65’, καθώς μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Ν. Ροκάκη, ο Ψαράκης έστειλε την μπάλα στο... πλεκτό για το 0-1.

Το Ροδωπού κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια λίγο αργότερα στο 72’ με την κοντινή προβολή του Ρουστέμι, μέσα από την περιοχή.

Ο Ψαράκης είχε δοκάρι λίγο αργότερα για τον Κρ. Αστέρα, ενώ από την άλλη πλευρά τα Ροδωπού σημείωσαν μεν γκολ με τον Καρατζά στο 80', αλλά ακυρώθηκε.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Βερυκάκης-Μπραουδάκη

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Κοκκινάκης, Μακράκης, Παπαδάκης, Τόμα, Καλογεράκης, Γ. Παπαδημητρίου (75’ Καρατζάς) Α.Παπαδημητρίου, Μαλαξιανάκης, Ρουστέμι, Τσαβαρής (60’ Γιανναράκης), Μαναρώλης (85’ Δράκος)

Κρ. Αστέρας (Χρήστος Τραχανατζής): Γκαβρίλοβιτς, Δασκαλάκης, Νικολάου, Τρικουνάκης, Χαϊντουτης, Χαραλαμπάκης (70’ Κοκκινιάς), Αγγελάκης (72’ Σταθάκης), Βασιλείου (83’ ΝΙκολακάκης), Ψαράκης, Μεγαλακάκης, Ροκάκης

karta antonis garden