Γενικά Θέματα - Τοπικά

Σ.Π.Π.Ν.Χ Παγκρήτιος: Δελτίο Τύπου για το σεμινάριο

Syndesmos-proponiton-logo

Δελτίο Τύπου αναφορικά με το σεμινάριο επιμόρφωσης προπονητών που διοργανώνει, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Νομού Χανίων "Ο Παγκρήτιος".

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων ο "Παγκρήτιος", στα πλαίσια της συνεχής επιμόρφωσης των προπονητών ποδοσφαίρου του συνδέσμου μας και της Κρήτης γενικότερα, διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Χανίων, επιμορφωτικό σεμινάριο, στις 3 και 4 Αυγούστου 2013, ημέρες Σάββατο και Κυριακή, στο Κολυμβάρι και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο "AVRA – IMPERIAL" .

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι οι δύο Ομοσπονδιακοί προπονητές κ.κ. Κώστας Τσάνας και Χαράλαμπος Ζελενίτσας, η Αναπ. Καθηγήτρια του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών και Αθλητική Ψυχολόγος της Π.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κ. Μαρία Ψυχουντάκη, εκπρόσωπος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ (με θέμα τους κανόνες διαιτησίας) και εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ ΧΑΝΙΩΝ (με θέμα τις πρώτες βοήθειες).

Η Έναρξη των εργασιών θα γίνει το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 10:00 στο στο ξενοδοχείο "AVRA – IMPERIAL" και το πρακτικό μέρος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3/8 το απόγευμα από τις 17:30 έως της 21:00 στο γήπεδο Κολυμβαρίου.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν, θα είναι πολύ ενδιαφέροντα και θα θεωρούσαμε τιμή μας να παρευρεθείτε στο εν λόγω σεμινάριο. Περισσότερες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ - ΑΝΘΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ»

Βασιλική Τωμαδάκη