Υρτακίνα

Δεν... χάρηκε κανείς

Υρτακίνα και Χάλης ήρθαν ισόπαλοι 1-1, στο γήπεδο της Καντάνου, για την 23η αγωνιστική της Β’Κατηγορίας, με το τελικό αποτέλεσμα να μην χαροποιεί κανέναν από τους δύο.

 

Οι γηπεδούχοι στο 10ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν, με τον Καστρινάκη να τροφοδοτεί τον Τριφύλλη, ο οποίος ύστερα από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια, έκανε το σουτ, βρίσκοντας δίχτυα.

Η απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων ήρθε λίγο πριν τη λήξη του α’μέρους. Ειδικότερα, στο 45’, ο Μεγαλακάκης βγήκε τετ α τετ με τον Μαρινόπουλο, έκανε το πλασέ, ισοφαρίζοντας σε 1-1, το οποίο έμεινε έως το τέλος.

Διαιτητής: Αντωνίου

Βοηθοί: Κολοκοτρώνης-Μπαντά

Υρτακίνα (Βαγγέλης Ανδρεαδάκης): Μαρινόπουλος, Βακάκης, Σεληνιωτάκης, Αγγελόπουλος (85’ Γ. Καστρινάκης), Κοβάτσι, Τζαγκαράκης, Κοντάκης, Γκεγκάι (70’ Παπαδοκωνσταντάκης (75’ λ. τρ. Βλησίδης)) Τριφύλλης, Καστρινάκης, Λιτσαρδάκης (80’ Μαρτσέλο).

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Τραχαλάκης, Κουφάκης (85’ Κοπάτσι), Ξηρουχάκης, Β. Σταφύλοβ (80’ Μαυριγιαννάκης), Μανελάρι, Βασιλείου, Ν. Σταφύλοβ, Μαυρεδάκης (50’ Κωστόπουλος), Μαρκοδούνας, Μαναρώλης (70’ Σαχπατζίδης), Μεγαλακάκης.