Υρτακίνα

Ο Καρανάκης "υπέγραψε" την πρόκριση

Με πρωταγωνιστή τον Αιμίλιο Καρανάκη η Υρτακίνα έφτασε στη νίκη - πρόκριση σε βάρος του Θησέα, κερδίζοντας με 2-0 στην Κάντανο.

 

Η ομάδα του Κυριάκου Γρηγοράκη καταφέρνει έτσι να ξεκινήσει θετικά και στο Κύπελλο, έχοντας προηγηθεί η νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας επί της Ασπίδας.

Ο Καρανάκης ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για την Υρτακίνα, αφού σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και όλα αυτά μέσα σε διάστημα 5 λεπτών. Αρχικά στο 58’ σκόραρε με πλασέ μετά την κάθετη πάσα του Τζαγκαράκη ενώ το 2-0 ακολούθησε στο 63’ μετά τη σέντρα του Γκεγκάι.

Ο Θησέας αποχαιρετά από την πλευρά του το Κύπελλο και ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα, που ούτως ή άλλως είναι και ο βασικός του στόχος, με την ελπίδα να τα πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Πέργαμο.

Διαιτητής: Τσαπαρίδης
Βοηθοί: Μαραγκάκης-Πολυθοδωράκης

Υρτακίνα (Κυριάκος Γρηγοράκης): Τσιρώνης, Φωτεινάκης (49' Γκεγκάι), Αγγελόπουλος, Σεληνιωτάκης (84' Γ. Καστρινάκης), Τσιόλας, Παπαδοκωνσταντάκης, Τριφύλλης, Τζαγκαράκης, Καρανάκης, Κοντάκης (51' Κωστόπουλος), Αλ. Καστρινάκης (65' Μανουσάκης).

Θησέας (Πέτρος Γιανναράκης): Ανδρεαδάκης, Μαριοκάι, Ντόι, Μπολάνης, Κελάκης, Μπαμπουνάκης (57' Ασλανίδης), Ε. Γκιόκα (63' Κουρουπάκης), Μητσώνης (77' Λιμογιάννης), Μαρκάκης, Παλαθούρας (54' Τόπι), Γκογκολάκης.