Υρτακίνα

"Ασταμάτητη" η Υρτακίνα, νίκησε και τον Κουμπέ

"Ασταμάτητη" η Υρτακίνα, νίκησε με 5-1 και τον Κουμπέ στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς και συνέχισε έτσι με το απόλυτο των 9 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια στη Γ' Κατηγορία Χανίων.

Ο Κουμπές προηγήθηκε στο 20' με 1-0 με σκόρερ τον 14χρονο Καλμπαζίδη, με την Υρτακίνα να ισοφαρίζει στο 40' σε 1-1 με πέναλτι του Βούρα, που κέρδισε ο Αλ. Καστρινάκης.

Στο 50' έγινε το 1-2 με τον Αλ. Καστρινάκη, που έχασε και πέναλτι στο 60', το οποίο απέκρουσε ο νεοεισελθών Μελεκίδης, καθώς στην φάση εκείνη αποβλήθηκε ο βασικός τερματοφύλακας Μακρυγιαννάκης.

Στο 65' ο Λιονάκης έκανε το 1-3 στο ντεμπούτο του με την Υρτακίνα ενώ από ισάριθμες μπαλιές του Ορφανουδάκη, ο Καρανάκης σκόραρε στο 75' και στο 80', για το τελικό 1-5, συνδυάζοντας την επιστροφή του στην ομάδα της Καντάνου με δύο γκολ.

ΑΟ Κουμπές (Φραγκίσκος Ροκάκης): Μακρυγιαννάκης, Σαρρής (60' Μελεκίδης), Ι. Ροκάκης, Παντελάκης, Σκυβαλάκης (80' Ζέσι), Ιατρού, Τότι, Δ. Καραγκασίδης, Κ. Ροκάκης, Καλμπαζίδης (55' Μπομπολάκης)

Υρτακίνα (Κυριάκος Γρηγοράκης): Κοτρωνάκης, Λιτσαρδάκης (70' Μ. Κοκολάκης), Τσιόλας, Γκεγάϊ, Βακάκης, Βούρας, Θεοδωρακόπουλος, Κουκουλάς (46' Λιονάκης), Αλ. Καστρινάκης (75' Ορφανουδάκης), Σολανάκης (60' Τριφύλλης), Καρανάκης