Β' ΕΠΣ Χανίων

Εντυπωσιακή ανακοίνωση και για Δημ. Τερεράκη

Νέα μεταγραφή πραγματοποίησε ο Τιτάν καθώς μετά τον Λευτέρη Πενταράκη, απέκτησε τον Δημήτρη Τερεράκη από τον Άρη Σούδας.

Ο 23χρονος αμυντικός μετά από πολυετή παρουσία στην ομάδα της Σούδας αλλά και τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών, καλείται να βοηθήσει στην προσπάθει του Τιτάνα στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή στην Α' κατηγορία.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του, όπως συνηθίζεται πλέον, έγινε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, όπως ακριβώς συνέβη και πριν από λίγες ημέρες με τον Πενταράκη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά μεγάλης τιμής και λαμπράς δόξης καλωσορίζουμε στα άγια χώματα των Καλυβών έναν ποδοσφαιρικό και σωματομετρικό Τιτάνα, τον υψηλότατον Δημήτρη Τερεράκη (Τερερέ), που άφησε τον θεό του πολέμου Άρη (Σούδας), για να ντυθεί με τα κιτρινόμαυρα χρώματα της ποδοσφαιρικής φαντασμαγορίας του αέναου αμφισβητία των δυνατών Τιτάνα Καλυβών.

Ο Δημήτρης με το άκρως μελωδικό επίθετο προσθέτει - πέραν του οφθαλμοφανέστατου ύψους και των πειστικών μυώνων του - ποιότητα και δύναμη στα μετόπισθεν, ηγετική φυσιογνωμία και ασίγαστο πάθος, για να γίνει ποδοσφαιρικό ίνδαλμα παιδιών και εφήβων και πόλος έλξης κυριών και δεσποινίδων της ευρύτερης περιοχής του Αποκόρωνα.

Καλώς αφίχθης, Δημήτρη, υγεία, δύναμη, αθλητικές χαρές και επιτυχίες και παγκυριαρχία επί εδαφών και αιθέρων.