Θησέας

Σπουδαίο "τρίποντο" για τον Θησέα

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Θησέας απέναντι στον Νέο Σαμψών του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 στο γήπεδο της Μ. Ελιάς.

Η ομάδα των Περιβολίων έκανε έτσι αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, αφού απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρώτο μέρος ήταν πραγματικά εντυπωσιακό με τον Θησέα να προηγείται στο 24' με τον Γκέκα, σε πάσα που του έκανε ο Μπολάνης.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 40' με τον Καραθανάση, ενώ δύο λεπτά είχαν και μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή. Ο Μέμα κέρδισε πέναλτι από τον Γεωργιλά και ο Αννιτσάκης που ανέλαβε την εκτέλεση, είδε τον Ανδρεαδάκη να αποκρούει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία.

Σα να μην έφτανε αυτό, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Παλαθούρας με απίθανη εκτέλεση φάουλ στη γωνία του Χαιρετάκη, έβαλε ξανά τον Θησέα μπροστά στο σκορ. σε 2-1.

Διαιτητής: Κουκλάκης Βοηθοί: Μπραουδάκη-Χατζηδάκης

Θησέας (Πέτρος Γιανναράκης): Ανδρεαδάκης, Μαρτζοκάι, Μπολάνης, Ντόι, Παλαθούρας, Τόπι, Καραγκασίδης (68' Κατωτικίδης), Γεωργιλάς (78' Φυτράκης), Μπιτζανάκης, Γκέκας (90' Πρέγκου), Τσεκρέζι

Νέος Σαμψών (Τάκης Λαζαρίδης): Χαιρετάκης, Αχλάτης (80' Σκουμπάκης), Ντογκρασβίλι, Αννιτσάκης, Παπαδάκης, Νταμαδάκης (65' Κακαξυλάκης), Καραθανάσης, Μέμα, Δοξάκης (75' Μανατάκης), Γιαννολάρης, Γεωργιλαδάκης