Θησέας

Ελπίδες για επιστροφή στα Περβόλια

Το γήπεδο Περιβολίων επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τη νέα χρονιά ο Θησέας, επιστρέφοντας έτσι στη φυσική του έδρα μετά από πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Θησέα έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Δήμο Χανίων, εφόσον ο Πλατανιάς δεν αγωνιστεί στα Περβόλια, για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει η ομάδα το γήπεδο για τους αγώνες της στη Β' κατηγορία. Οπως είναι γνωστό, αν τελικά ο Πλατανιάς δεν αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ φημολογείται έντονα ότι θα επιστρέψει στο Μάλεμε, άρα θα αδειάσει μια θέση κι έτσι ο Θησέας θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το γήπεδο..

Για το θέμα αυτό, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις που παραχώρησε στο athlitiko ο νέος προπονητής του Θησέα, Πέτρος Γιανναράκης, ο οποίος είπε συγκεκριμένα για το θέμα αυτό τα εξής: «Μειονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα πού θα είναι η φυσική μας έδρα. Εχουμε φύγει από το δικό μας γήπεδο, αλλά ευελπιστούμε να επιστρέψουμε και πιθανόν αυτό να γίνει και φέτος».

Υπενθυμίζεται ότι στο πρωτάθλημα που τελείωσε, ο Θησέας χρησιμοποίησε το γήπεδο Περιβολίων στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι που έδωσε και συγκεκριμένα αυτό ήταν απέναντι στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών.