Ροδωπού

Μαλαξιανάκης κερνάει, Μοσχανάκης πίνει

Το Ροδωπού πήραν βαθιά "ανάσα" με τη νίκη που σημείωσαν με σκορ 3-2 επί της Περγάμου και μπήκαν με το δεξί στο 2019 στη Β' κατηγορία.

Η ομάδα του Γιάννη Κελαϊδή είχε σε σπουδαία μέρα τους Μαλαξιανάκη και Μοσχανάκη, με τον πρώτο να σερβίρει και τα τρία γκολ και τον δεύτερο να σκοράρει δύο από αυτά.

Μόλις στο 10' από πάσα του Μαλαξιανάκη, ο Μοσχανάκης άνοιξε το σκορ, ενώ από φάουλ του πρώτου, ο Πάρτσας σημείωσε το 2-0 στο Κολυμπάρι με τη συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα.

Το 3-0 έγινε μετά τη σέντρα από τον Μαλαξιανάκη και την κεφαλιά του Μοσχανάκη στο 45'. 

Στο δεύτερο μέρος, η Πέργαμος έδειξε αντίδραση και κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη δύο γκολ, κάνοντας αρχικά με τον Ζιντιρίδη το 3-1 στο 65' ενώ ακολούθησε το 3-2 με τον Χανταμπάκη στο 73'. Μάλιστα ο πρώτος είχε και δοκάρι στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Κοκκινάκης. Βοηθοί: Μαραγκάκης-Γ. Πέτσας

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Ρουστέμι, Ντουσάκης (53' λ.τρ. Ζακεράι), Πάρτσας, Σγουρομάλλης, Πάτα, Καλογεράκης, Μοσχανάκης (65' λ.τρ. Αποστολάκης), Βασίλεβ (88' Μπραουδάκης), Μαλαξιανάκης, Λιονάκης

Πέργαμος (Κώστας Σταυρουλάκης): Σταυρουλάκης, Αμαξόπουλος, Βαρδάκης, Μυλωνάκης, Καρατζής (70' Φανταουσάκης), Κορονιωτάκης, Δανιήλ, Δημητρίου (40' Καρούσος), Χωραφάκης (46' Μπελώνης), Ζιντιρίδης, Χανταμπάκης