Νέος Σαμψών

Κρίθηκε στο δεύτερο μέρος

Το παιχνίδι μεταξύ του Νέου Σαμψών και του Αρη Βουκολιών, στο Νέο Χωριό, κρίθηκε στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 4-1.

Ο Κοντός στο 48’ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαδάκης. Το 2-0 έγινε στο 57’, με τον Κουρομιχελάκη να νικάει με πλασέ τον Σπυρόπουλο, ύστερα από πάσα του Κοντού. Ο Αννιτσάκης έκανε το 3-0, στο 67’, με σουτ έξω από την περιοχή.

Το σύνολο του Θοδωρή Μπατιστάκη μείωσε σε 3-1. Στο 75΄, με τον Δελάκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Καραθανάσης, στο 76’, με ωραία  ατομική προσπάθεια.

Τέλος, να αναφερθεί ότι ο Νέος Σαμψών σημείωσε άλλα δύο τέρματα, με τον Καραθανάση στο 82' και τον Κοντό στο 87', αλλά ακυρώθηκαν ως αντικανονικά, ενώ είχε και δοκάρι με τον Κουρομιχελάκη, στο 63'. 

Διαιτητής: Παναγόπουλος

Βοηθοί: Μαρκετάκης-Χατζηδάκης

Νέος Σαμψών (Τάκης Λαζαρίδης): Χαιρετάκης, Κοντός, Ποντικάκης, Δασκαλάκης, Παπαδάκης, Μπέκας (60’ Αχλάτης), Γιαννολάρης (70’ Μ. Νταμαδάκης), Κουρομιχελάκης, Καραθανάσης, Μανατάκης (46’ Αννιτσάκης), Δοξάκης (80’ Ματσαμάκης).

Αρης Βουκολιών (Θοδωρής Μπατιστάκης): Σπυρόπουλος, Ψαρουδάκης (68’ Γωνιωτάκης), Ουρούκου, Π. Χότζα, Μελετάκης, Μπουρδάκης, Γαλάνης (61’ Δελάκης) Γεωργουσάκης, Νικολαντωνάκης (80’ Καραπατάκης), Κορναράκης, Μυφτάρι (71’ Σεϊτανίδης).