Β' ΕΠΣ Χανίων

Βαϊγκούσης: Η δουλειά μας αποδίδει καρπούς

Ο Σπύρος Βαϊγκούσης συνέβαλε τα μέγιστα στη νικηφόρα πρεμιέρα του Ιδομενέα για το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, πετυχαίνοντας δύο γκολ στην εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Χαλέπας.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Γαλατά, παραχώρησε δηλώσεις στο athlitiko σχετικά με την πρώτη φετινή αναμέτρηση της ομάδας του, τους στόχους που έχει θέσει, καθώς και το φετινό πρωτάθλημα.

Σπύρο, ένα σχόλιο για τη συμβολή σου με δύο γκολ απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όπως ο Αστέρας Χαλέπας.

Ο Αστέρας Χαλέπας είναι μια πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Όμως, δεν έχει "δέσει" ακόμα, κάτι που εμείς προσπαθούμε εδώ και ένα με ενάμιση χρόνο. Νομίζω ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά με τον προπονητή μας  και αυτό φαίνεται απ' την προετοιμασία του καλοκαιριού. Επίσης, πιστεύω ότι κερδίσαμε δικαίως τον αντίπαλο και αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί θα είχαμε σκοράρει κι άλλες φορές. Όσον αφορά τα γκολ, αυτή τη φορά σκόραρα εγώ κι ο Νίκος (σσ. Περδικάκης), την άλλη φορά θα είναι κάποιος άλλος. Είμαστε σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς κι εγώ προσωπικά σε πολύ καλή φόρμα. Αν και μ' αρέσει να σκοράρω, μ' αρέσει περισσότερο να μη χάνει η ομάδα μου.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας φέτος και ποιοι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Οι στόχοι της ομάδας δεν είναι στα λόγια. Πολλές ομάδες το κάνουν αυτό και εκτίθενται. Στόχος της ομάδας είναι να παίξει όσο πιο όμορφο ποδόσφαιρο γίνεται, να κερδίζει και να βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά. Ο δικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει μέσα από καλή συνεργασία και επικοινωνία.

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας;

Πιστεύω ότι δε θα ξεχωρίσει τόσο εύκολα κάποια ομάδα όπως πέρυσι, αν και ορισμένες ξεχωρίζουν λίγο, θεωρητικά λόγω μεταγραφών. Για εμένα, αυτό δε σημαίνει κάτι, καθώς αν δεν αγωνιστείς με σώμα και ψυχή, δε θα σου δωθεί τίποτα.