Β' ΕΠΣ Χανίων

Πέτυχε "καρέ" και περιμένει για την άνοδό του

Ο Χάλης έκλεισε εντυπωσιακά τη χρονιά του με "καρέ" απέναντι στην φορμαρισμένη Άμιλλα (4-0) και τερμάτισε στην 3η θέση της Β' Κατηγορίας.

Ο σύλλογος του Βαρυπέτρου είναι πολύ πιθανόν έτσι να αγωνιστεί μετά από μία 20ετία στην Α' Κατηγορία Χανίων, κάτι που μένει να φανεί με απόφαση της ΕΠΣ Χανίων. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μόλις στο πρώτο λεπτό ο Παλιουδάκης με ωραίο σουτ έκανε το 1-0, ενώ είχε δοκάρι στο 15΄ο Βανγκέλι. Το 2-0 έγινε στο 50' με την κεφαλιά του Μαναρώλη, ενώ ακολούθησε ακόμα ένα δοκάρι από τον Μπέϊντο στο 65'. Τελικά το 3-0 έγινε με τον Σαχμπαζίδη στο 70' και το τελικό 4-0 με σουτ του Βανγκέλι στο 75'.

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Α. Μήτρου, Ν. Σταφύλοβ, Β. Σταφύλοβ, Βανγέλι, Κουφάκης, Βασιλείου, Μαρκοδούνας, Μαναρώλης, Μπεϊντο (81' Μαυρεδάκης), Ηλιάκης (67' Σαχμπαζίδης), Παλιουδάκης (85' Γιακουμάκης)

 Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Φραγκουλάκης, Γ. Παγωνάκης, Μαρουλάκης, Σταυρουλάκης, Λαζαρίδης, Κολομπάκης, Χαμζάϊ, Νοδάρας, Κισσανάκης, Κοντεκάς (60' Χριστοδουλάκης), Μπτσάκης (60' Πρώιμος)