athivoli730x90

Β' ΕΠΣ Χανίων

Κοτρωνάκης: Η πορεία μου στο χανιώτικο ποδόσφαιρο μου έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές

Ενας από τους τερματοφύλακες που έχουν πολύ σημαντική παρουσία στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, ο Στέφανος Κοτρωνάκης μίλησε στο athlitiko στο πλαίσιο της βράβευσής του από την Υρτακίνα.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Η ομάδα της Καντάνου τίμησε τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Αστέρα Χαλέπας για την προσφορά και το ήθος του, αγωνιζόμενος πέρυσι με τη φανέλα της, με τον ίδιο να δηλώνει ότι ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή.

Σχετικά με την πορεία του στο χανιώτικο ποδόσφαιρο δήλωσε απόλυτα ολοκληρωμένος για τα όσα έχει εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ για την "επόμενη" δική του μέρα, ανέφερε ότι βρίσκεται σε σκέψεις για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή θα αφοσιωθεί στην προπονητική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η Υρτακίνα σε βράβευσε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Αστέρα Χαλέπας (φωτ. κάτω). Τι σημαίνει για 'σένα αυτή η τιμή με μία ομάδα από την οποία εισέπραξες αγάπη πέρυσι και κατακτήσατε τον τίτλο στη Γ' ΕΠΣΧ πέρυσι;

«Ηταν ιδιαίτερη στιγμή η βράβευση που μου έγινε από την Υρτακλινα. Είναι μία ομάδα που αγαπώ και σέβομαι όχι μόνο για το γεγονός ότι μαζί κατακτήσαμε πέρυσι το πρωτάθλημα αλλά και λόγω του ήθους που χαρακτηρίζει όλη την ομάδα. Την εκπληκτική δουλειά που γίνεται στο γήπεδο και την αγάπη που εισέπραξα από όλους τους κατοίκους της Καντάνου. Ενιωθα σα να άνηκα πραγματικά σε μία ομάδα-οικογένεια. Η Υρτακίνα είναι μία ομάδα από ένα μικρό χωριό με μεγάλες δυνατότητες και ταλέντα».

kotronakis

Πηγή φωτ. Σελινιώτικες Πινελιές

Πώς κρίνεις τη φετινή χρονιά στον Αστέρα. Κάνατε ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ και παλέψατε με αξιώσεις για την άνοδο, η οποία ωστόσο απομακρύνθηκε τις τελευταίες εβδομάδες;

«Στην αρχή της σεζόν και με τις μεταγραφές που έγιναν σαν στόχο να πρωταγωνιστήσουμε και έως και έναν μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Μετά τα Χριστούγεννα είχαμε κάποιες αποχωρήσει για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία, οι οποίες μας αποδυνάμωσαν και επηρέασαν αρνητικά την ομάδα με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να ακολουθήσει μέχρι τέλους την εκπληκτική πορεία της και το πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο που έπαιζε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Βάσει των συνθηκών θα τη χαρακτήριζα μία πολύ καλή χρονιά».

Εχεις σημαντική παρουσία στο χανιώτικο ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια με παρουσία και από παραπάνω κατηγορίες. Τι έχεις να θυμάσαι από όλη αυτή την μακροχρόνια πορεία, νιώθεις ολοκληρωμένος από τις στιγμές σου μέσα στα γήπεδα;

«Η πορεία μου στα χανιώτικο ποδόσφαιρο μου έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές. Σίγουρα τόσα χρόνια στα γήπεδα υπήρξαν και άσχημες καταστάσεις αλλά αυτές που υπερισχύουν και θυμάμαι πάντοτε είναι οι στιγμές που νιώθει κάποιος μετά από την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος ή ενός Κυπέλλου. Η πορεία ως τερματοφύλακας ήταν πάντα να προσπαθώ η ομάδα για την οποία αγωνιζόμουν να πρωταγωνιστεί. Νιώθω ολοκληρωμένος γιατί όλα αυτά τα χρόνια είχα την υγεία μου μέσα στα γήπεδα και πέρα από τα τρόπαια δημιούργησα πολύ δυνατές φιλίες. Αν ζητούσα κάτι παραπάνω θα ήμουν αχάριστος».

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για την επόμενη χρονιά; Θα συνεχίσεις να αγωνίζεται, υπάρχει στο μυαλό σου η προπονητική ή κάποια άλλη σκέψη;

«Υπάρχουν κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου όσον αφορά την προπόνηση τερματοφυλάκων. Βρίσκομαι όμως ακόμα στο δίλημμα εάν θα συνεχίσω να είμαι στην ενεργό δράση και για την επόμενη σεζόν».

 

 

karta antonis garden