Αστέρας Χαλέπας

Το μήνυμα του Αστέρα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Την ευαισθητοποίησή του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου δείχνει ο Αστέρας Χαλέπας μέσω σχετικής ανάρτησης στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Αστέρα Χαλέπας Unicef η ομάδα στηρίζει την προσπάθεια της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά και θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνους) και για την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος σχετικά με τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Η παγκόσμια ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO).Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά που δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη με τον καρκίνο. 

Ο ΑΠΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ UNICEF στηρίζει την προσπάθεια της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά και θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνους) και για την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος σχετικά με τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.