Ασπίδα

Δήλωση Ρουσκέτου για τις ομάδες που αποχώρησαν

Προσωπική δήλωση αποστέλλει στο athlitiko ο πρόεδρος της Ασπίδας Δημήτρης Ρουσκέτος, εκφράζοντας τη γνώμη του για τη στάση των ομάδων της Β' κατηγορίας να αποχωρήσουν από το φετινό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επιστολή του: «Στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και την απόφαση των ομάδων που δεν θέλησαν να "κατέβουν" στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας για το έτος 2018-19 θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Αστέρα Μανολιόπουλου που έγκαιρα και με τη σκέψη ότι οι άλλες ομάδες δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν χωρίς αγώνα τη δικιά τους απόφαση, δήλωσε αδράνεια. Έτσι είναι κύριοι οι σωστοί ανθρώποι, όλοι σε ένα καζάνι βράζουμε και προσπαθούμε καθημερινά να κρατήσουμε με νύχια και με δόντια τις ομάδες μας.

Οικονομικά αν δεν σας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να ασχολείστε να καθίσετε στο σπίτι σας, όχι να πληρώνουν άλλοι τα λάθη σας και επί προσωπικού δεν θα με πείραζει καθόλου να έβλεπα μία ομάδα απέναντί μου και να πλήρωνα γιατί έπαιξα το παιχνίδι».