Άμιλλα

Στις καθυστερήσεις ο βαθμός για την Άμιλλα και με παίκτη λιγότερο

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 και να αγωνίζεται με λιγότερο παίκτη στο δεύτερο ημίχρονο, η Άμιλλα κατάφερε να πάρει τελικά σπουδαίο βαθμό και μάλιστα στο φινάλε, μετά το τελικό 2-2 με τον Τιτάνα στην Αγ. Μαρίνα.

Ο Τιτάν κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Κουτσουπάκη στο 20ο λεπτό για το 0-1, ενώ ο Χατζηγρηγορίου πέτυχε το 0-2 στο 37'. Στο 60' αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Άμιλλας Παρασκευόπουλος, διότι έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στη συνέχεια η Άμιλλα αν και με παίκτη λιγότερο κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και να μειώσει αρχικά με τον Μπιτσάκη στο 70' σε 1-2, ενώ στις καθυστερήσεις ο νεοποκτηθέντας Μαρουλάκης ισοφάρισε σε 2-2 και ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε αυτή την φάση, ότι κακώς μέτρησε το γκολ. 

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Παρασκευόπουλος, Μαρουλάκης, Γ. Παγωνάκης (85' Κακακουνάκης), Λ. Παγωνάκης, Κισσανάκης, Λ. Σταφυλαράκης (46' Πρώϊμος), Μυλωνάκης (85' Κοντεκάς) Κολομπάκης, Κτιστάκης, Μπιτσάκης, Βεριβάκης (60' Φραγκουλάκης)

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Ευθυμάκης, Σερενάϊ (80' Βογιατζάκης), Ροζάκης, Ευαγγέλου, Αχλάτης, Κουτσουπάκης, Παπαδάκης, Σπανουδάκης (70' Καραγιαννάκης), Ποντίκας (90' Ράντεφ), Χατζηγρηγορίου, Μανουσάκης