Άμιλλα

Με "χρυσή αλλαγή" τον Σταυρουλάκη η πρόκριση-έκπληξη της Άμιλλας

Το πρώτο αποτέλεσμα-έκπληξη για τον θεσμό του Κυπέλλου Χανίων συνέβη στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, όπου η Άμιλλα επικράτησε με σκορ 3-1 των Ροδωπού.

Η ομάδα του Μάκη Σωφρόνογλου, η οποία αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία από τον αντίπαλό της, συνέχισε με αυτό τον τρόπο τις καλές εμφανίσεις, ύστερα από το ελπιδοφόρο της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Χανίων.

Το σκορ για την ομάδα του Μοδίου-Γερανίου άνοιξε ο Κολομπάκης στο 46', για να ισοφαρίσει στο 60' ο Μαλαξιανάκης με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Παπαδάκης. Ωστόσο, στο τέλος του αγώνα η ομάδα της Άμιλλας κατάφερε να πάρει τη νίκη, όταν ο Σταυρουλάκης, ο οποίος αποδείχτηκε "χρυσή αλλαγή" για τον προπονητή του, καθώς είχε περάσει στη θέση του Πρώιμου στο 80ο λεπτό, σκόραρε δις στο 85ο, καθώς και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Παρασκευόπουλος, Σταφυλαράκης, Ορνεράκης, Κοντεκάς, Καραγιαννάκης, Χαμζάι, Παγωνάκης Λ., Παγωνάκης Γ., Πρώιμος (80' Σταυρουλάκης), Βεριβάκης, Κολομπάκης

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Μυφτάρι, Μακράκης, Γιαννουδάκης, Καλογεράκης, Σταυρουλάκης, Πάτα, Μαλαξιανάκης, Τσαβαρής, Παπαδάκης, Βασίλιεφ Γ. (60' Κατσαβολάδης), Παπαδημητρίου Γ.