Άμιλλα

Άμιλλα - Γρανίτης 1-1

pagonakis

Χωρίς να αναδείξει νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Άμιλλα και τον Γρανίτη καθώς οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετή ένταση οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χάρη σε δύο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι.
Στο 20' η Άμιλλα κέρδισε πέναλτι όμως από τα 11 βήματα ο Περάκης δεν κατάφερε να νικήσει τον Μελισσινό. Στο 35' ο Μαυρακάκης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και στο 75' ο Μαρακάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1.
Ο Γρανίτης τελείωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες καθώς είχε αποβληθεί ο Μπεριάδης.

Άμιλλα: Φραγκουλάκης, Ορνεράκης, Ψαρουδάκης, Γαλάνης, Λουγιάκης (75' Χριστοδουλάκης Κ.), Μαυρομάτης, Βουρδουμπάς Δ., Βουρδουμπάς Θ., Παγωνάκης (62' Κτιστάκης), Περάκης (82' Σταυρουλάκης), Μαυρακάκης

Γρανίτης: Μελισσινός, Καρτάκης, Λαμπιθιανάκης, Κυριακάκης, Αμπραγιασβίλι, Μαστοράκης, Καστρινάκης, Μπεριάδης, Τερεζάκης, Μαρακάκης, Μπιτσάκης (83' Κουμαδωράκης)

• Σοβαρά παράπονα για την διαιτησία εξέφρασε η ομάδα της Άμιλλας καθώς όπως τόνισαν, διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που ζήτησαν στο 10΄στον Μαυρακάκη και αποβολή του τερματοφύλακα του Γρανίτη ενώ θεωρούν ότι το πέναλτι που δόθηκε στους φιλοξενούμενους είναι ανύπαρκτο.

• Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων τίμησαν τον προπονητή του Γρανίτη, Μάκη Σωφρόνογλου για την δεκαετή προσφορά του στην ομάδα. Συγκεκριμένα, του προσέφεραν μία ανθοδέσμη και τον χαιρέτησαν ένας – ένας.