Ήφαιστος Χανίων

Ένα και... καλό

Το γκολ του Νικάκη ήταν αρκετό για να δώσει στον Ήφαιστο τη νίκη με 1-0 επί της Ασπίδας, στα Νεροκούρου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα δημιουργήθηκε από την Ασπίδα, η οποία είδε το σουτ του Παναγιώτη Αρβανίτη να σταματάει στο δοκάρι, στο 27’. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο. Στο 35’, ο Μπούτος έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο ίδιος παίκτης από… δράστης έγινε δημιουργός, στο 36’, όπου βρήκε τον Νικάκη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0, το οποίο έμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης.

Τέλος, ο προπονητής της Ασπίδας, Μάνος Καλαμπακάκης, εύχεται καλή συνέχεια σ αυτόν του Ήφαιστου, Γιώργο Μπονατάκη.

Ήφαιστος (Γιώργος Μπονατάκης): Αρχοντάκης, Ξανθάκης, Σκευοφύλαξ, Τσούκαλας, Γεωργανάς, Ν. Κουράκης, Τσίτας (85’ Ζαχαριουδάκης), Κ. Κουράκης, Νικολακάκης (75’ Καρατζής), Μπούτος (80’ Παπακαστήσιος), Νικάκης (65’ Αγγελάκης).

Ασπίδα (Μάνος Καλαμπακάκης): Τσαγκάρης, Ι. Πολάκης (82’ Λάρδας), Καβάθι, Π. Αρβανίτης, Τ. Μήτρου, Β. Μήτρου, Καλυβιανάκης (59’ Ρουσκέτος), Θέος, Μπάσκας (74’ Παλάσσης), Παπαδάκης (72’ Κουτρουμπάς), Φιλιππίδης.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι