Ήφαιστος Χανίων

Ευρεία νίκη για τον Ήφαιστο επί του Αστέρα Χαλέπας

Ευρεία νίκη για τον Ήφαιστο Χανίων, ο οποίος επικράτησε με 5-1 του Αστέρα Χαλέπας στο Ελπίς και Νίκη και παράμεινε έτσι ψηλά στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Γιώργου Ζερβουδάκη θα περιμένει και το Άπτερα-Νέος Σαμψών για να δει πόσους βαθμούς θα βρίσκεται πλέον μακριά από την κορυφή.

Στο 6' ο Παπακαστρήτσιος πέτυχε το 1-0, για να ισοφαρίσει ο Αστέρας Χαλέπας σε 1-1 με τον Λαϊτσα στο 22ο λεπτό. Στο 25' ο Κορωνιωτάκης έκανε το 2-1 από πάσα του Καλέλλη και το 3-1 στο 55' ο Νικολακάκης με πέναλτι, που κέρδισε ο τελευταίος.

Στο δεύτερο μέρος και στο 60' ο Παπακαστρήτσιος πέτυχε το 4-1 από πάσα του Τσίτα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα, για να κάνει το τελικό 5-1 ο Κοκκινιάς από νέα πάσα του Καλέλλη.

Δοκάρι για τον Ήφαιστο είχαν ο Κορωνιωτάκης στο 20' και ο Νικολακάκης στο 60'.

Ήφαιστος (Γιώργος Ζερβουδάκης): Σκαμνάκης, Τσιτσιριδάκης, Μανουσάκης (30' λ.τρ. Παπαστεφανάκης), Ζούμας, Κουβαριτάκης (16' λ.τρ. Κουνδουράκης), Παπακαστρήσιος, Κοντεκάκης, Κορωνιωτάκης (58' Τσίτας), Κοκκινιάς, Καλέλλης, Νικολακάκης (80' Ντάλλας)

Αστέρας Χαλ. (Παναγιώτης Παλαθούρας): Χατζής,Ταμπάκης, Παπουτσής (75' Ζαραφείδης), Τζιατζιάφης, Κακέσα (65' Καραχάλιος), Μαρκουλάκης, Λαΐτσας, Μαυριγιαννάκης (55' Κωστόπουλος), Μίχος (80' Θεοδωρίδης), Τρουλλινός, Αποστολάκης