Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γεύμα γνωριμίας στη Βασίλισσα Νότου

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο είχαν οι παίκτριες της Βασίλισσας Νότου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Διοίκηση και ποδοσφαιρίστριες συνέφαγαν σε εστιατόριο της Ιεράπετρας, γνωρίστηκαν και μίλησαν για τη νέα σεζόν που θα βρει την ομάδα στη Β' Εθνική. Η σχετική ενημέρωση για το δείπνο γνωριμίας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Βασίλισσας Νότου:

«Διοίκηση και παίκτριες βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο εστιατόριο "Γοργόνα" στην Ιεράπετρα, με στόχο τη γνωριμία, καθώς το νέο ΔΣ εκλέχτηκε στις 28/06. Σε πολύ καλό κλίμα ξετυλίχτηκε η βραδιά, με τους παρόντες να δίνουν υπόσχεση για μια ακόμα πιο δυνατή συνέχεια και έθεσαν τους δικούς τους προσωπικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Άλλωστε στα τρία χρόνια ύπαρξης του σωματείου, το κύριο στοιχείο που το διακατέχει, είναι το όμορφο κλίμα που υπάρχει, με τους νέους ιθύνοντες να θέλουν τη διατήρησή του. Τέλος, σύσσωμη η ομάδα της Βασίλισσας ευχαριστεί θερμά το εστιατόριο "Γοργόνα" για την άψογη εξυπηρέτησή του και εύχονται καλές δουλειές.»

karta antonis garden