Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Ήττα για τον Χάλη από τις Νέες Εργοτέλη

Ποδαρικό με ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για τα κορίτσια του Χάλη. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην 1η Περιφέρεια του 8ου ομίλου φιλοξένησαν στον Αλικιανό τις Νέες Εργοτέλη, από τις οποίες ηττήθηκαν με 4-0.

Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (43') με την Βαξεβάνη (0-1). Στην επανάληψη πέτυχαν τρία ακόμη τέρματα. Στο 58' με την Περάκη (0-2), στο 70' με την Αλεξάκη (0-3) και στο 85ο λεπτό πάλι με την Περάκη (0-4).

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Βοηθοί: Δασκαλομαρκάκης - Βασίλογλου (Ρεθύμνου).

Χάλης Βαρύπετρου (Γιώργος Λιανιδάκης): Πετραντωνάκη, Κατσουλάκη (85' Πετράκη), Καβράκη, Κελάκη, Κοκολάκη, Ντουσάκη, Χανιωτάκη (72' Μποτζή), Παλιουδάκη, Στεφανουδάκη, Δρίτσα, Παπουτσάκη (54' Κοντεκάκη).

Νέες Εργοτέλη (Δημήτρης Χατζηστυλλής): Β. Λάρου, Χαλαμπαλάκη, Παπαδάκη, Βαξεβάνη, Γιαπρά - Παπουτσάκη, Λιοδάκη (65' Καπνιστού), Μανουσάκη - Βαβούλη (67' Εργαζάκη), Φραγκάκη, Αλεξάκη, Περάκη (85' Σκεπάρνη), Μ. Λάρου.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Τα μέλη της αποστολής που αποτελούσαν τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ ευχαριστούν θερμά στους ανθρώπους του ΑΟ Χάλης Βαρύπετρου για την άριστη υποδοχή και την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ, καθώς και για το ήθος που επέδειξαν.»

karta antonis garden