Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Κλήση στην Εθνική Κορασίδων για Ραπάνη και Κουκουλάκη

Δύο παίκτριες από την Κρήτη, η Μαριάννα Ραπάνη (φωτ.) του Εργοτέλη και η Αγγελική Κουκουλάκη του ΟΦΗ, κλήθηκαν στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων, από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Πριόνα.

Τα δύο κορίτσια θα βρεθούν για προπονήσεις στο Καρπενήσι με τις Κορασίδες, από 24 έως και 26 Ιουνίου και θα αξιολογηθούν ανάλογα από το τεχνικό τιμ της Εθνικής.

Aντίθετα δεν κλήθηκε κάποιο κορίτσι από τα Χανιά, παρά την εξαιρετική πορεία που είχε φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο ΑΟΧ.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη έχει ως εξής: Στις κλήσεις του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων Αντώνη Πριόνα βρίσκεται η παίκτρια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, Μαριάννα Ραπάνη.

Η γεννημένη στις 29 Μαΐου 2005 αθλήτρια κλήθηκε προκειμένου να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων η οποίες θα γίνουν στο Καρπενήσι από 24 μέχρι και 26 Ιουνίου.

Η Ραπάνη θα πρέπει να βρίσκεται την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 στις 14:00 στο Καρπενήσι και το ξενοδοχείο “Avaris”, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής. 

Η επιστροφή της είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 26 Ιουνίου, μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ: Μια ακόμη αθλήτρια του ΟΦΗ, στις Εθνικές ομάδες. Η 15χρονη αθλήτρια του ΟΦΗ, Αγγελική Κουκουλάκη, της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΦΗ, κλήθηκε για προπονήσεις με την Εθνική ομάδα Κορασίδων, που θα γίνουν στο Καρπενήσι στις 24 Ιουνίου. Η αθλήτρια του ΟΦΗ, είναι στις επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή Αντώνη Πριόνα.

 

karta antonis garden