Ποδόσφαιρο Ακρωτηρίου η επόμενη μέρα…

Πανακρωτηριακός | 2 Ιουλίου 2020, 18:14

Τη ρότα που θα χαράξει από ‘δω και στο εξής το ποδόσφαιρο του Ακρωτηρίου αποφασίζουν από κοινού οι διοικήσεις των τριών ομάδων που εκλέχτηκαν αυτές τις ημέρες. Η πρώτη κίνηση αφορά την παραμονή στη θέση του τεχνικού διευθυντή, του Βασίλη Παπαδάκη.

Oinolatris

Η παραμονή Παπαδάκη για την ομάδα του Πανακρωτηριακού δεν πρέπει να εκληφθεί σαν ένα τυχαίο γεγονός, καθώς οι προθέσεις των διοικούντων την ομάδα είναι το βάρος να πέσει στις υποδομές, τομέας που ο Βασ. Παπαδάκης “ειδικεύεται” κιόλας. Ειδικότερα, όπως τονίζεται σχετικά από τη νέα διοίκηση, ο στόχος είναι να παραμείνουν το ίδιο ποιοτικές και παραγωγικές οι Ακαδημίες και να συνεχίσουν να λειτουργούν όσο γίνεται πιο άρτια.

Στο ίδιο πλαίσιο, οι Ακαδημίες θα παραμείνουν στο δίκτυο της ΠΑΕ Χανιά, κάτι που έχει ήδη τονισθεί στην επίσημη ανακοίνωση που έδωσε η ομάδα του Πανακρωτηριακού στη δημοσιότητα.

Από ‘κει και πέρα, ακολουθούν ακόμα πιο σημαντικά ερωτήματα, με πρώτο και βασικότερο το τι θα γίνει με τις ανδρικές ομάδες…

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα αυτό, οι αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτή τη στιγμή παρατηρούνται διεργασίες σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να δημιουργηθούν οι βάσεις έτσι ώστε το ποδόσφαιρο του Ακρωτηρίου να μπορέσει να παραμείνει σε όσο το δυνατόν πιο υψηλό επίπεδο. Μεταξύ άλλων, η διοίκηση του Πανακρωτηριακού δεν αποκλείει ακόμα την πιθανότητα, η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στην Γ’ Εθνική, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή διαφαίνεται να είναι μικρή. Το σίγουρο είναι ότι το πρώτο ζήτημα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει, είναι το πού θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα περίοδο, αλλά από ‘κει και πέρα ένα παράλληλο θέμα αφορά και την ΕΘΚ.

Ουσιαστικά, οι ανακοινώσεις που θα υπάρξουν προσεχώς θα ξεκαθαρίσουν οριστικά το πλαίσιο που θα κινηθούν οι ομάδες από το Ακρωτήρι, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται αρχικά στον Πανακρωτηριακό και στη συνέχεια στην ΕΘΚ.

Wodspot72
Papantonakis Cards
Papadakis
Marmara Granites Xatzigiannelis
Kava Galanakis
Chania Car & Trucks
Calcetto 2023-24
The Italian Job
Holidays Chania
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad